Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Παράταση εκμισθώσεων δημοσίων αγρών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης


Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 15/01/2013


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ενημερώνει τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες που εκμίσθωναν τα τελευταία πέντε (5) χρόνια, αγροτικά ακίνητα (αγροτεμάχια) από την πρώην Νομαρχία και νυν Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, είτε τα έχουν σπείρει, είτε θέλουν να τα σπείρουν, ότι αν θέλουν να συνεχίσουν να τα εκμισθώνουν μπορούν με αίτησή τους προς την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου να ζητήσουν την παράταση της εκμίσθωσης των ακινήτων που μίσθωναν, για χρονικό διάστημα έως τρία (3) έτη, σύμφωνα με την αριθμ. 95/75 Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από την οριστική Δήλωση Καλλιέργειας του 2012 και θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι 11-2-2013, ημέρα Δευτέρα.

Όσοι από τους παραπάνω καλλιεργητές δεν προσέλθουν μέχρι την ανωτέρω προθεσμία να υποβάλλουν αίτηση χάνουν αυτόματα το δικαίωμα της συνέχισης της ενοικίασης των αγροτεμαχίων που καλλιεργούν μέχρι σήμερα.

Έντυπα αιτήσεων θα παρέχονται στο 1ο γραφείο του 3ου ορόφου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου και θα κατατίθενται στην επιτροπή που θα βρίσκεται στο ίδιο γραφείο.


Μ.Ε.Π

Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης

Νικόλαος Κωτούλας

Διαβάστηκε 1018 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 13:18

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή