Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Δελτίο τύπου για το σήμα Π.Ο.Π ελαιόλαδου Μάκρης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 07/07/2014

 

H Ομάδα υποστήριξης για την προώθηση της αγροτικής παραγωγής στο νομό Έβρου της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κας Μαυρανεζούλη – Νικολάου Γεωργίας και η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου ανακοινώνει ότι:

Γραφεία ή μεμονωμένοι σχεδιαστές-γραφίστες που επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια που γίνεται για την ψηφιακή κατασκευή σήματος το οποίο θα είναι το επίσημο σήμα που θα συνοδεύσει το φάκελο κατάθεσης για την ένταξη του ελαιόλαδου Μάκρης και τις γύρο περιοχής στα προϊόντα Π.Ο.Π και θα χρησιμοποιείται στις συσκευασίες διάθεσης του προϊόντος μπορούν να πάρουν μέρος στην προσπάθεια έχοντας υπόψη τα παρακάτω:

Το σήμα πρέπει να περιλαμβάνει και να αναδεικνύει :

1) την περιοχή της Μάκρης με κεντρικό θέμα την ελιά το ελαιόλαδο, είτε από μυθολογικά στοιχεία , είτε το ίδιο το χωριό με το λιμανάκι κλπ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι περιορίζουμε τη φαντασία των συμμετεχόντων στην προσπάθεια, να μας παρουσιάσουν και ότι σχετικό μπορούν να φανταστούν.

2) Ένα κλαδίσκο ελιάς με ελιές στο πάνω μέρος να ενσταλάζουν σταγόνες λαδιού σε σχήμα καρδιάς και

3) Στο κάτω μέρος ένα πιθάρι της αρχαίας εποχής στο οποίο θα κατευθύνονται οι σταγόνες από τις ελιές ή και κάτι άλλο σχετικό.

Θα γίνει κατ' αρχήν επιλογή της ιδέας του σήματος σε πρόχειρη απεικόνιση από τα μέλη του συνεταιρισμού Μάκρης και από την υπηρεσία μας και θα οριστικοποιηθεί σε συνεργασία του επιλεγέντος σχεδιαστή μαζί μας.

Το όνομα του γραφείου ή του μεμονωμένου σχεδιαστή-γραφίστα θα ανακοινωθεί σε γιορτές που γίνονται για το ελαιόλαδο και σε δελτία τύπου που θα βγουν για ότι αφορά το ελαιόλαδο ΠΟΠ της περιοχής Μάκρης.

Ο άτυπος αυτός διαγωνισμός αρχίζει από την ημέρα της δημοσίευσης στα ΜΜΕ και τελειώνει τη Δευτέρα 14-7-2014 ώρα 12 το μεσημέρι.

Τα σήματα και ότι άλλο θα παραδίδονται στο 2ο όροφο 2Ο γραφείο στον Παπαδάκη Π. ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου

Διαβάστηκε 730 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 14:43

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή