Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Παράταση στις δηλώσεις συγκομιδής αμπελοκαλλιεργητών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Καρανίκα Φ. -Πασχαλιδου Α.

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57123-25513-57176

TELEFAX : 25513-50409

e-mail :


Αλεξανδρούπολη 08/01/2015

 

Ανακοινώνεται στους αμπελουργούς της περιοχής μας ότι η καταχώρηση των Δηλώσεων Συγκομιδής θα συνεχίσει να πραγματοποιείται έως τις 15 Ιανουαρίου 2015 χειρόγραφα. Μπορεί, όμως, να γίνεται (άτυπα) και ηλεκτρονικά, όσο η ψηφιακή υπηρεσία του ΥπΑΑΤ για τις Δηλώσεις Συγκομιδής παραμένει "ανοικτή".

Υπενθυμίζεται ότι υποχρέωση υποβολής έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι αμπελουργοί, ακόμη και αυτοί που δεν συγκόμισαν την προηγούμενη χρονιά 2014 σταφύλια σε συνεταιριστικό ή ιδιωτικό οινοποιείο (γιατί δεν είχαν παραγωγή), οπότε είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν μηδενική Δήλωση Συγκομιδής. Επίσης υποχρέωση υποβολής έχουν και όσοι "ιδιοχρησιμοποιούν" την παραγωγή τους, άνω των 1000 lt οίνου.

Η υποβολή και μηδενικής Δήλωσης Συγκομιδής είναι απαραίτητη δεδομένου ότι η τελευταία αποτελεί υποχρεωτικό δικαιολογητικό στο πλαίσιο επιδοτούμενων μέτρων του αμπελοοινικού τομέα (πχ. Προγράμματα αναδιάρθρωσης αμπελώνων, δικαιώματα αναφύτευσης κλπ.), ενώ συζητείται και η ένταξή της στα μέτρα αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ.

Διαβάστηκε 888 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2015 11:22

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή