Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Αναρτήθηκαν οι καταστάσεις των δικαιούχων – απορριπτόμενων του νέου προγράμματος και της διετούς παράτασης βιολογικής γεωργίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚ/ΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ : Φ.& Ζ.Παραγωγής

ΠΛΗΡΟΦ: Π.Παπαδάκης-Μ.Χασανιδου-Α.Γκιόργκα

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: Καραολή Δημητρίου 40

68 100 Αλεξ/πολη

ΤΗΛ.: (25513) -57147-57163-4

Ανάρτηση καταστάσεων των δικαιούχων – Απορριπτόμενων του νέου προγράμματος και της διετούς παράτασης βιολογικής γεωργίας.

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου ενημερώνει τους βιοκαλλιεργητές της περιοχής ευθύνης της, που κατέθεσαν δήλωση εφαρμογής για το έτος 2012 στο πλαίσιο των δράσεων 1.1 «Βιολογική Γεωργία-διετής παράταση» και 1.1«Βιολογική Γεωργία-νέες εντάξεις» ότι την Τετάρτη 17-12-2014 αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας (Καραολή και Δημητρίου 40) οι αναλυτικές ονομαστικές καταστάσεις πληρωμής με τους δικαιούχους και τους απορριπτόμενους - δεσμευμένους.

Οι καταστάσεις περιλαμβάνουν 342 δικαιούχους με συνολικό ποσό πληρωμής 2.361.410,94 € και 4 απορριπτόμενους με αναλυτικά τους λόγους απόρριψης. Επίσης οι καταστάσεις έχουν αναρτηθεί και στους πίνακες ανακοινώσεων:

• του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης Σουφλίου

• του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης Φερών

• του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης Προβατώνα

• στους Δήμους της περιοχής ευθύνης μας.

Οι καταστάσεις έχουν αποσταλεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την έκδοση των σχετικών εντολών πληρωμής και την πίστωση των ατομικών λογαριασμών.

Επί των αναρτημένων αναλυτικών καταστάσεων πληρωμής μπορούν οι υποβληθούν ενστάσεις εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης ήτοι μέχρι την Τετάρτη 24-12-2014.

Μετά από την εξέταση των ενστάσεων θα πραγματοποιηθεί νέα πληρωμή. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο 3 της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Καραολη και Δημητρίου 40) και στο τηλέφωνο 2551357163-164.

Διαβάστηκε 821 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 13:58

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή