Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύσταση και εκπαίδευση συνεργείων

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 40

ΤΜΗΜΑ : Ποιοτικού & Φυτ/κού Ελέγχου

Πληροφορίες: B. Σαλαμπάσης – Μ. Αργυρόπουλος

Τηλέφωνο: 2551357165 - 2551357176

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και

   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, 17-01-2012


ΘΕΜΑ: « Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύσταση και εκπαίδευση συνεργείων για την πρόληψη της εισαγωγής και την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κόκκινου ρυγχωτού σκαθαριού ( Κ.Ρ.Σ.) που προσβάλει τα φοινικοειδή στη χώρα μας ».

 

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου - τμήμα Ποιοτικού & φυτουγειονομικού ελέγχου , ανακοινώνει ότι καταρτήθηκε αναλυτικό σχέδιο δράσης για τον επιβλαβή οργανισμό Rhynchophorus ferrugineus στην περιοχή ευθύνης της Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου η οποία προβλέπει (εκτός των άλλων) και τη συνεργασία του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτουγειονομικού ελέγχου της Περ/κής Ενότητας Έβρου με τους Δήμους της περιοχής ευθύνης της Δ/νσης ή και άλλων ενδιαφερόμενων με σκοπό τη σύσταση και εκπαίδευση συνεργείων για την εφαρμογή εκριζωτικών - μηχανικών μέτρων (κοπή και καταστροφή) ή και χημικών σκευασμάτων και προϊόντων που περιέχουν μικροοργανισμούς ώστε να αντιμετωπισθεί και περιοριστεί πιθανή εμφάνιση του κόκκινου ρυγχωτού σκαθαριού .

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καταθέσουν εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά με το θέμα ( σύσταση και εκπαίδευση συνεργείων στα πλαίσια του σχεδίου δράσης της περιφερειακής ενότητας Έβρου) στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου στο 2ο όροφο (γραφείο 6) στο τμήμα Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού ελέγχου μέχρι την Παρασκευή 17-02-2012.

Διαβάστηκε 1736 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012 10:49

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή