Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Διοργάνωση Λαϊκού Αγώνα Δρόμου ¨Run Greece¨ στην Αλεξανδρούπολη

Η ισχυρή αλυσίδα του Run Greece μεγαλώνει και φτάνει πλέον ως την Αλεξανδρούπολη. Η πόλη μας γίνεται φέτος ο νέος προορισμός και ο 6ος κρίκος του πλέον επιτυχημένου θεσμού αγώνων πόλης. Με κύριο μήνυμα «Ένας Αγώνας Για Όλους, σε όλη την Ελλάδα» φιλοδοξεί και στην Αλεξανδρούπολη όχι μόνο να βγάλει τους ανθρώπους να τρέξουν στους δρόμους της πόλης, αλλά να συνδυάσει την προσπάθεια και τη συμμετοχή με την κοινωνική προσφορά.

Κάτοικοι της πόλης αλλά και επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που θέλουν να γνωρίσουν την Αλεξανδρούπολη , αναμένεται να δώσουν το παρών στις εκκινήσεις των 5 και 10 χλμ. αλλά και στον αγώνα Παίδων. Ο αγώνας που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με την υποστήριξη της περιφερειακής ενότητας Έβρου θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014.

Διαβάστηκε 782 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 10:52

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή