Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Πιστοποιημένο σεμινάριο κατάρτισης για το AIDS

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων πραγματοποιούν ένα πιστοποιημένο σεμινάριο κατάρτισης για το AIDS σε εξειδικευμένα στελέχη που αποτελούν μόνιμο προσωπικό της υπηρεσίας αλλά και συμβασιούχους 5μηνης απασχόλησης (κοινωνικούς λειτουργούς, επόπτες υγείας, ψυχολόγους, κτλ). Σκοπός αυτής της επιμόρφωσης είναι η δημιουργία νέων εκπαιδευτών που με την επιστημονική τους κατάρτιση θα μπορούν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν ενημερωτικές δράσεις σε διάφορες ομάδες πληθυσμού του τόπου μας.

Πρωταρχικός στόχος της Υπηρεσίας είναι να πραγματοποιήσει άμεσα, στο πλαίσιο της πρόληψης και της προαγωγής της δημόσιας υγείας των μαθητών του Νομού μας, εκπαιδευτικές επισκέψεις στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στις Γ΄ τάξεις των Γυμνασίων και στις Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεις των Λυκείων της περιοχής μας, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών για το AIDS.

Διαβάστηκε 1068 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 18:52

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή