Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Έβρου

Υποδοχή ποδηλατών

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και το πρόγραμμα «Τρένο του Πολιτισμού», με αφορμή τον μεγαλύτερο πανελλήνιο ποδηλατικό αγώνα μεγάλων αποστάσεων μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα (Brevet 2012) της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαίμαχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.), που ξεκίνησε από την Αθήνα και τερματίζει στην Αλεξανδρούπολη, διοργανώνει λιτή εκδήλωση υποδοχής και χαιρετισμού των συμμετεχόντων ποδηλατών. Στον αγώνα συμμετέχει και ο συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Δεληγιώργης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Αυγούστου 2012 και ώρα 5 μ.μ. στην πλατεία Φάρου Αλεξανδρούπολης. Τους αθλητές θα υποδεχτούν η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Νικολάου, εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης, εθελοντές της ομάδας «Φίλοι Ποδηλάτου Αλεξανδρούπολης» και όποιος άλλος συμπολίτης μας το επιθυμεί.

Ελάτε να μιλήσουμε με τους αθλητές, να ακούσουμε συμβουλές για τη σωστή χρήση των ποδηλάτων από ειδικούς και να τιμήσουμε την επίπονη προσπάθεια των παλαίμαχων ποδηλατών, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της χρήσης του ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς, αλλά και άθλησης, για μια πιο ανθρώπινη και φιλική προς το περιβάλλον πόλη.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: www.bike-center.gr ΠΗΔΑΛΙΟ ΑΦΟΙ ΒΟΣΝΙΔΗ

Διαβάστηκε 1093 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 09:03
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba