Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Αεροψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜ. ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ταχ. Δ/νση : Δήμητρας 19 - Αλεξανδρούπολη

Ταχ. Κώδικας : 68100

Πληροφορίες     : Δ. Παγωνίδης

: 2551026471 & 2551355323

: 2551024599

E-mail : pagonιΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 25/6/2012

Αριθ. Πρωτ οικ : 2520


ΘΕΜΑ: Εκτέλεση αεροψεκασμών.

Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2012 θα πραγματοποιηθούν αεροψεκασμοί με ελικόπτερο χαμηλής πτήσης στην ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στις παρακάτω ημερομηνίες, ώρες και περιοχές :

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Τετάρτη 27/6/12 06:00 – 14:00 Ερυθροπόταμος - Αμόριο -Τυχερό – Προβατώνας - Φέρες

Τα στοιχεία του ελικοπτέρου είναι SX-HJD και ο τύπος του HILLER 12 E . Ο πιλότος του ελικοπτέρου ονομάζεται Χασκόπουλος Ευθύμιος και ο μηχανικός του είναι ο κος Γκοτζίδης Ηλίας. Στους αεροψεκασμούς θα συνδράμουν και επίγεια μέσα και συγκεκριμένα το ΝΗΥ 2315 φορτηγό .

Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τον αεροψακασμό θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά βιολογικά σκευάσματα , τα οποία δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και δεν προκαλούν παρενέργειες στη Δημόσια Υγεία.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας όπου επιβάλλεται . Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους ΟΤΑ στους οποίους κοινοποιείται το παρόν έγγραφο παρακαλούμε να μεριμνήσουν για την ενημέρωση των κατοίκων .

Μ. Ε. Π.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Π.Ε ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ / B΄

Διαβάστηκε 974 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 09:00

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή