Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Ζητούνται προσφορές για μετάφραση βιβλίου στην αγγλική γλώσσα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ.

ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ταχ.Δ/νση: Δήμητρας 19

Ταχ.Κώδικας: 681 00

Τηλέφωνο: 25513-55329

Πληροφορίες: Παρδαλίδου Χρυσαφένια

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FAX: 25513-55338

 

Αλεξανδρούπολη 2-12-2014

Αριθ. Πρωτ.: Οίκ.7808

 

Παρακαλούμε να μας καταθέσετε εγγράφως και σε σφραγισμένο φάκελο την οικονομική προσφορά σας για την μετάφραση στην αγγλική γλώσσα του βιβλίου «Μουσουργοί της Θράκης», έκδοση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης – Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Λόγω του εξειδικευμένου μουσικολογικού περιεχομένου του βιβλίου, ο μεταφραστής θα πρέπει να έχει διεπιστημονική γνώση και να κατανοεί πλήρως το περιεχόμενό του, προκειμένου να μην υπάρξουν εννοιολογικά λάθη. Για τον παραπάνω λόγο θα προτιμηθεί, ως μεταφραστής, απόφοιτος πανεπιστημιακού τμήματος μουσικών σπουδών. Δεκτές και οι προσφορές από φυσικούς ομιλητές στην αγγλική με πρόσθετες μουσικολογικές γνώσεις.

Για τη μορφή του βιβλίου, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφτεί το σύνδεσμο: http://issuu.com/pliroforiki.evrou/docs/mousourgoi_tis_thrakis/1?e=7416759/8996560

Το συγκεκριμένο βιβλίο βρίσκεται στη φάση επικαιροποίησης και έχουν προστεθεί ορισμένες σελίδες. Η προσφορά αφορά 360 σελίδες. Θα επιλεγεί η συμφερότερη προσφορά, βάσει των προδιαγραφών που ετέθησαν παραπάνω. Δίπλα στην προσφερόμενη τιμή να αναφέρεται και ο Φ.Π.Α. που αναλογεί.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε την προσφορά σας έως 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12μ.μ. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας και ώρας, καμία προσφορά δεν θα γίνει δεκτή.

 

Μ.Ε.Π.

Η Προϊσταμένη Διεύθυνσης

Κοσμαδάκη Ευαγγελία

Διαβάστηκε 867 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 08:38

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή