Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Διοργάνωση εκδήλωσης με θέμα «Οικογενειακός Προγραμματισμός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης - Πρόληψη γυναικολογικού καρκίνου»

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου και στο πλαίσιο του Μήνα της Ισότητας, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα: «Οικογενειακός Προγραμματισμός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης - Πρόληψη γυναικολογικού καρκίνου». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Νομαρχείου.

Ομιλητής θα είναι ο κ. Τσικούρας Παναγιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Διευθυντής του Τμήματος Οικογενειακού Προγραμματισμού.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Ένωση Γυναικών Ελλάδας (ΕΓΕ) - Παράρτημα Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο για τη Βία κατά των Γυναικών του Δήμου Αλεξανδρούπολης και με το Τμήμα Οικογενειακού Προγραμματισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Διαβάστηκε 638 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 15:09

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή