Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΘ κ. ΑΛΕΞΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ

foto200620241 foto200620242

 

 

Την Τρίτη 18 Ιουνίου ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας ΑΜΘ, συνοδευόμενος από την Ειδική Σύμβουλο κ. Κική Χεριστανίδου και την υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας κ. Χρύσα Δάινα, στο πλαίσιο καταγραφής ζητημάτων, που άπτονται των καθηκόντων του, προκειμένου υπάρξει χάραξη τακτικών και εμπλουτισμός παρεμβάσεων, προς όφελος των κατοίκων της περιοχής, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Ευστράτιο Κοντό στην οποία πήραν μέρος οι αντιδήμαρχοι Γκαγκαλίδης Κωνσταντίνος Κοινωνικής Πρόνοιας, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Χατζηαντωνίου Αθανάσιος Καθαριότητας και Τσάπαλης Ιωάννης Πολιτικής Προστασίας
Στην  συνάντηση που  διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, τέθηκαν  οι προτεραιότητες για συγκριμένες παρεμβάσεις στο άμεσο χρονικό διάστημα με στόχο το άμεσο και ορατό αποτέλεσμα.
Στην συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής πολιτικής κ. Αλέξης Παναγιωτίδης, συνοδευόμενος από τις συνεργάτιδες του, επισκέφθηκε την  Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε. Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα, και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας, με την περιφερειακή Σύμβουλο -Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Βάσω Παυλακάκη  και την κ. Μαρίνα Παυλίδου Ειδική Σύμβουλο  Περιφερειάρχη ΑΜΘ.
Συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας αλλά και ο σχεδιασμός των πρώτων δράσεων από την Διοίκηση της ΠΑΜΘ ώστε να υπάρξει όσο πιο σύντομα αλλά κυρίως αποτελεσματική πρακτική σε θέματα ενημέρωσης των γυναικών, όπως και προγράμματα στήριξης τους, απέναντι σε φαινόμενα βίας και κακοποιητικών συμπεριφορών.

Διαβάστηκε 47 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή