Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Παράδοση φαρμακευτικού υλικού από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

foto070620242 foto070620243
foto070620244 foto070620245

 

 

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, ώρα 8.30 π.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδης παρέδωσε φαρμακευτικό υλικό στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

            Μετά από αίτημα της Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων της Π.Ε. Δράμας, κρίθηκε αναγκαία η άμεση προμήθεια φαρμακευτικού υλικού πρώτων βοηθειών ανεξαιρέτως για όλες τις κτιριακές εγκαταστάσεις που υπηρετούν υπάλληλοι και για όλα τα υπηρεσιακά οχήματα της Π.Ε. Δράμας, ώστε να αντιμετωπιστούν πιθανά ατυχήματα και μικροτραυματισμοί που απαιτούν την παροχή πρώτων βοηθειών τόσο σε εργαζόμενους όσο και σε εξυπηρετούμενους πολίτες.

            Για τον λόγο αυτό, η Π.Ε. Δράμας προέβη στην αγορά 10 φορητών φαρμακείων - κυτίων πρώτων βοηθειών με το προβλεπόμενο υγειονομικό - φαρμακευτικό υλικό και στην τοποθέτηση - εγκατάστασή τους και 22 κυτίων πρώτων βοηθειών για τα επιβατικά οχήματα και για τα μηχανήματα - οχήματα του εργοταξίου.

            Μέριμνα της Διοίκησης είναι η βελτίωση των συνθηκών εργασίας και η προστασία της ασφάλειας και υγιεινής των εργαζομένων της.

Διαβάστηκε 63 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή