Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Σύσκεψη στην Π.Ε. Δράμας για την αντιπυρική περίοδο 2024

foto310520241 foto310520242
foto310520243  

 

 

Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 και ώρα 09.30 π.μ., στο Αμφιθέατρο του κτιρίου της Π.Ε. Δράμας, έλαβε χώρα, μετά από σχετική πρόσκληση, σύσκεψη αναφορικά με την αντιπυρική περίοδο 2024, όπου δόθηκαν οδηγίες από στελέχη της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Δράμας.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε, υπό το συντονισμό του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν.Δράμας Πύραρχου Δημήτριου Κραγιόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη, συμμετείχαν ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Δράμας Αντιπύραρχος Δανιήλ Στούπας, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των Δήμων Δράμας, Προσοτσάνης, Δοξάτου, Κ.Νευροκοπίου και Παρανεστίου, καθώς και Πρόεδροι Κοινοτήτων.

            Σκοπός της σύσκεψης ήταν η παρουσίαση από τους εκπροσώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των νέων πυροσβεστικών διατάξεων που αφορούν τον καθορισμό μέτρων για την πρόληψη και αποφυγή πυρκαγιών. Υπογραμμίστηκε η αυστηροποίηση των κείμενων διατάξεων και των ποινών, έτσι ώστε οι νέοι κανόνες να γίνονται σεβαστοί από τους πολίτες, με απώτερο στόχο την πρόληψη και αποφυγή πυρκαγιών.

            Στην τοποθέτησή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδης δήλωσε: «Η σημερινή σύσκεψη αποσκοπεί στην ευρεία ενημέρωση των πολιτών για τα νέα μέτρα πρόληψης πυρκαγιών και τις νέες πυροσβεστικές διατάξεις. Οι υπηρεσίες της Π.Ε. Δράμας βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας».

Διαβάστηκε 83 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή