Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ"

afisa12092023

 

    Ο Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστος Μέτιος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικών Πολιτικών και Πολιτισμού Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης κ. Αριστείδης Μωυσιάδης, και η Γενική Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, έχουν την τιμή και την χαρά να σας προσκαλέσουν στη «2η   Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας», στο πλαίσιο «Εβδομάδα Δημ. Υγείας και Κοιν. Μέριμνας», που  θα διεξαχθεί από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023, στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης και θα πλαισιώνεται από εκδηλώσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

   Την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων της «2ης    Εβδομάδας  Ψυχικής Υγείας» θα κηρύξει ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βαρτζόπουλος  Δημήτριος, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, που θα γίνει στην πόλη της Δράμας Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10:30 π.μ., στο Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου της Π.Ε. Δράμας και θα ολοκληρωθεί 24 Σεπτεμβρίου 2023.

    Η παρουσία σας κρίνεται ιδιαίτερη σημαντική, καθώς η εν λόγω δράση αποτελεί μια μοναδική προσπάθεια διασύνδεσης και διαλόγου των φορέων ψυχικής υγείας  και κοινωνικής υγείας της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Διαβάστηκε 369 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή