Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από Τρίτη 30 Μάιου έως και Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023)

foto070620231 foto070620232 foto070620233
foto070620234 foto070620235 foto070620236

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Τρίτη 30 Μαΐου  έως και Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Τρίτη 30 Μαΐου: Παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Πάρκο των Γλυπτών του Διοικητηρίου Δράμας με θέμα: Απολογισμός της ΄’ ΔραμΟΙΝΟγνωσίας’’ 2023, μαζί με την κ. Ελισαβέτ Θεοδωρίδου Προϊσταμένη του τμήματος Ανάπτυξης εξηγώντας τους λόγους της μεγάλης φετινής επιτυχίας, αλλά και της δέσμευσης να γίνει ακόμη πιο εξωστρεφής και επιτυχημένη και το

-Επίσης στο ίδιο χώρο  παρουσίασε την δράση ‘’ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ’’ με τον προϊστάμενο Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Ν. Δράμας κ. Βαγγέλη Μαλκάκη, και τον προϊστάμενο της Α΄/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δράμας κ. Θανάση Διαλεκτόπουλο.

Τετάρτη 31 Μαΐου: Συμμετείχε στην συνεδρίαση  του Περιφερειακού Ταμείου της ΠΑΜΘ, κατόπιν στην συνεδρίαση  21η Οικονομικής  επιτροπής της ΠΑΜΘ, και τέλος στην 9η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΑΜΘ στην Κομοτηνή.

  • Παρακολούθησε τα έργα αποκατάστασης στον Τ.Ο.Ε.Β. Ρέμβης Ν. Δράμας πίσω από το Πάρκο Κυπρίων Αγωνιστών.

Πέμπτη  1  Ιουνίου: Συναντήθηκε  στο γραφείο του με τον ανάδοχο του έργου της Καταπολέμησης των Κουνουπιών κ. Ανδρέα Νεάρχου και την κ. Μπουραζάνη Αλεξάνδρα Προϊσταμένη της Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Δράμας.

-Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Πολιστικού Συλλόγου της Καλλιφύτου κ. Παπαδόπουλο. 

  • Παρασκευή 2 Ιουνίου:
  • Υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Γενικό Πρόξενο της Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη κ. Komakhidzi Nodar με τον οποίο συζήτησαν και κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την βελτίωση της καθημερινότητας των 150 και πλέον οικογενειών της κοινότητας των Γεωργιανών που ζουν στην Δράμα. Επίσης εξετάστηκε το ενδεχόμενο στενότερης συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών σε τομείς οικονομικούς, πολιτιστικούς κ.α.
  • Το τριήμερο του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (Σαββ. 3 , Κυρ. 4, και Δευτ. 5 Ιουνίου, παρευρέθηκε σε διάφορες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Καλαμώνα, στο Μικροχώρι και στον Βώλακα. Παρακολούθησε επίσης τον Τελικό Κυπέλλου τις Ε.Π.Σ.Δ. στο Δημοτικό Γήπεδο Προσοτσάνης μεταξύ του Πανδραμαϊκού και της Δόξας Βώλακα όπου η ομάδα του Βώλακα σήκωσε το τρόπαιο.
  • Την Δευτέρα 5 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος, εορτή του Αγίου Δωροθέου επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας και του ευχήθηκε έτη πολλά και ευφρόσυνα, έτη καλλίκαρπα και Παναγιοσκέπαστα, προς δόξαν Θεού, και της ιστορικής και μαρτυρικής Μητροπόλεως Δράμας.
Διαβάστηκε 188 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή