Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 24 Απριλίου έως 30 Απριλίου)

foto030520231 foto030520232 foto030520233
foto030520234 foto030520235 foto030520236
foto030520237 foto030520238 foto030520239

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 24 Απριλίου έως και Κυριακή 30 Απριλίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Δευτέρα 24 Απριλίου: Συναντήθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας, με τον πρόεδρο της κοινότητας Μακρυπλαγίου κ. Νικόλαο Κομάτογλου, όπου συζήτησαν θέματα που απασχολούν την Κοινότητα.
  • Με αφορμή την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Χρήστου Μέτιου στον Δήμο Προσοτσάνης , συμμετείχε στη  σύσκεψη  στο Δημαρχείο Προσοτσάνης για την πορεία υλοποίησης των έργων και το σχεδιασμό νέων, στον Δήμο  Προσοτσάνης.
  • Επισκέφθηκε με τον Περιφερειάρχη την εταιρεία μαρμάρου FHL Κυριακίδης Group, το κέντρο Αποκατάστασης ΄΄Αναβίωση΄΄, το σπήλαιο των πηγών του ποταμού Αγγίτη (Μααρά), το κλειστό γυμναστήριο της Πετρούσας και την γέφυρα του ποταμού  Αγγίτη.
  • Τρίτη 25 Απριλίου: Παρευρέθηκε στην Αθήνα στη συνέντευξη τύπου για την ‘’Δραμοινογνωσία΄΄ που διοργανώνει η Αντιπεριφέρεια Δράμας, όπου παρευρεύθηκαν 25 εκπρόσωποι των ΜΜΕ με συντονιστή τον δημοσιογράφο Λευθέρη Πλακίδα . Επίσης στο πάνελ της συνέντευξης, τους οινοπαραγωγούς της Δράμας εκπροσώπησε ο κ. Φεντερίκος Λαζαρίδης από το Κτήμα Nico Lazaridi, ενώ παρευρέθηκε και ο γνωστός σεφ  Αλέξανδρος Παπανδρέου ο οποίος θα μαγειρέψει στην Πλατεία της Δράμας την Τετάρτη 24 Μαΐου με τοπικά προϊόντα της Δραμινής γης  σε συνδυασμό με τα περίφημα τοπικά  κρασιά της Δράμας.
  • Συμμετείχε στην τριημερίδα σεμιναρίου Αντισεισμικής προστασίας για την Α΄/βάθμια και Β΄/βάθμια εκπαίδευση της Π.Ε. Δράμας στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Δράμας και συναντήθηκε με τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ,Σ.Ο.Π.Π.
  • Τετάρτη 26 Απριλίου: Συμμετείχε στην τριημερίδα σεμιναρίου αντισεισμικής προστασίας για τους υπαλλήλους της Π.Ε. Δράμας και συναντήθηκε με τα  μέλη του Σ.Ο.Ο.Π, στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Δράμας.
  • Με αφορμή την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Χρήστου Μέτιου στον Δήμο Δράμας, συμμετείχε στην σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Δράμας, με τον Δήμαρχο κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, και πολλούς υπηρεσιακούς παράγοντες, με θέμα την υλοποίηση και εκτέλεση των έργων , και την υλοποίηση νέων έργων.
  • Επίσης επισκέφθηκαν με τον Περιφερειάρχη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο, το σημείο της πόλης όπου υλοποιούνται οι παρεμβάσεις του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης (ΒΑΑ), το Στρατόπεδο Ανδρικάκη και τη γαλακτοβιομηχανία Νεογάλ.
  • Πέμπτη 27 Απριλίου: Είχε συνάντηση ουσίας, στο γραφείο του στο διοικητήριο με τον πρόεδρο του Καλού Αγρού κ. Γεώργιο Παναγιώτογλου όπου συζήτησαν θέματα που απασχολούν την Κοινότητα Καλού Αγρού.
  • Παρασκευή 28 Απριλίου: Παραχώρησε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Δήμαρχο Δράμας κ.  Χριστόδουλο Μαμσάκο  από το γραφείο του  στο Διοικητήριο  Δράμας  με  θέμα  τα  έργα  που  εκτελέστηκαν  και  τα  προσεχή έργα που θα υλοποιηθούν,  με   αφορμή  την  επίσκεψη  του  Περιφερειάρχη  Α.Μ.Θ.  Χρήστου  Μέτιου  στον  Δήμο  της  Δράμας.
  • Σάββατο 29 Απριλίου: Παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα κ. Νικολάου Μουρατίδη με τίτλο «Και οι ζωές τους προχώρησαν», στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο Κεφάλαρι Δράμας.
  • Στο πλαίσιο της πανηγύρεως του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Δοξάτου, παρευρέθηκε στην έναρξη των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στη Μουσικοχορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Δοξάτου στον αύλιο χώρο της Εκκλησίας.
  • Παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στις πολιτιστικές εκδηλώσεις Αγίου Γεωργίου 2023 , στη Νέα Αμισό Δράμας. Τις εκδηλώσεις συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. , ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Ν. Αμισού και ο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ν. Αμισού.
  • Κυριακή 30 Απριλίου: Παρευρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Δράμας κυρού Παύλου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Δράμας.

 

 

Διαβάστηκε 153 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή