Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γρηγορίου Παπαεμμανουήλ στην Κύπρο για την προβολή της ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ και της περιοχής της Δράμας-Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ είχε την ύψιστη τιμή να συναντηθεί με τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 στο γραφείο του, στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας.

Στην συνάντηση τους, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, δόθηκε η δυνατότητα στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας να αναφερθεί στον Πρόεδρο, για την συμμετοχή της Αντιπεριφέρειας Δράμας στη μεγαλύτερη Διεθνή έκθεση Τουρισμού της Κύπρου, στην Travel Expo Cyprous 2023, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται να καταστεί η Δράμα πρωτεύουσα του Οινικού Τουρισμού της Ελλάδας μέσω της ‘’ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ’’.

Επίσης, ο κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ τόνισε στον Κύπριο Πρόεδρο την άριστη σχέση που έχουμε με την Κυπριακή κοινότητα της Δράμας, του παρουσίασε τις ομορφιές του Νομού μας (Φαλακρό, Δασικός πλούτος, Σπήλαιο Αγγίτη, Πάρκο-Πηγές Αγ. Βαρβάρας) καθώς και τα Μοναστήρια μας (Ι.Μ. Παναγίας Εικοσιφοινίσσης και Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου του Καρσλίδη), και του απηύθυνε επίσημη πρόσκληση να επισκεφθεί τη Δράμα.

Από την πλευρά του ο κ. Πρόεδρος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, για την πρόσκληση και για το πνεύμα συνεργασίας που έχει με τους Κυπρίους της Δράμας. Επίσης συνεχάρη τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την συμμετοχή στην μεγαλύτερη  Έκθεση Τουρισμού της Κύπρου, και την εξωστρέφεια που δείχνει η Αντιπεριφέρεια Δράμας προσπαθώντας να αναδείξει τις ομορφιές της. Δεσμεύτηκε μάλιστα και  για  επίσκεψη του στον Νομό Δράμας. Να αναφέρουμε ότι προηγήθηκε συνάντηση του κ. Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χαράλαμπο Χαραλάμπους, παρουσία του εκλεκτού φίλου κ. Χαράλαμπο Τσάκα.

Διαβάστηκε 364 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή