Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δραστηριότητες του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ στον κλάδο της κτηνοτροφίας και της κτηνιατρικής – Η Αντιπεριφέρεια Δράμας στηρίζει με πράξεις του κτηνοτρόφους μας

 

foto1120420231 foto1120420232
foto1120420233 foto1120420234
foto1120420235 foto1120420236

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων του Τμήματος Κτηνιατρικής της Π.Ε. Δράμας, είχε το προηγούμενο διάστημα, τις ακόλουθες δραστηριότητες :

  • Επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του βιομηχανικού σφαγείου Γ. ΣΤΑΪΚΟΣ Α.Ε στο Βιομηχανικό Πάρκο Προσοτσάνης για επιτόπιο έλεγχο και ενημέρωση για τη διακίνηση των αμνοεριφίων της ΠΕ Δράμας ενόψει του Πάσχα.
  • Συνάντησε με εκπροσώπους των κτηνοτροφικών συλλόγων στο Αγροτικό Κτηνιατρείο Νικηφόρου με σκοπό την ενημέρωση για τα προβλήματα του κλάδου ενόψει του Πάσχα.
  • Υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια κτηνιατρικών και άλλων υγειονομικής φύσεως υλικών για τις ανάγκες του Τμήματος Κτηνιατρικής της Αντιπεριφέρειας Δράμας.

Ως Αντιπεριφέρεια Δράμας βρισκόμαστε κοντά στους κτηνοτρόφους μας και τους στηρίζουμε με πράξεις

Η δε Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας παρέχει υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας.

Διαβάστηκε 283 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή