Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΤΑΜΩΝ – ΜΙΚΡΟΜΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 4 ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ‘Η ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

foto05042023

Την Τρίτη 4 Απριλίου και ώρα 12:30 μ.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου, μαζί με την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων κ. Ανδρονίκη Κεφαλίδου σχετικά με τη υπογραφή Σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Επαρχιακό Δίκτυο Ποταμών – Μικρομηλιά» μεταξύ του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. Κ. Χρήστου Μέτιου και του αναδόχου κ. Φώτη Κυριακίδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαεμμανουήλ δήλωσε πως η βελτίωση και η αναβάθμιση του οδικού μας δικτύου θα ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στις 500.000 Ευρώ.

Ανέφερε πως στο προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει το έργο «Αναβάθμιση και Συντήρηση Οδικού Δικτύου Βώλακα – Μικροκλεισούρας». Ένα σημαντικό έργο που εξυπηρετεί τους πολίτες της περιοχής του Βώλακα αλλά και όσους επισκέπτονται το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού είτε προς την ευρύτερη εκεί περίοχη.

Αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του έργου «Κατασκευή αντιπλημμυρικής τάφρου στους πρόποδες του χωριού, με στόχο τη θωράκιση του οικισμού αλλά και των καλλιεργειών από δυσμενή καιρικά φαινόμενα.

Επίσης, εξασφαλίστηκε ποσό των 300.000 Ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για τον καθαρισμό του ποταμού Νέστου στο χωριό των Ποταμών, ένα έργο που θα ξεκινήσει άμεσα, αφού γίνουν κάποιοι τελευταίοι έλεγχοι από την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Ανέφερε πως βρίσκεται σε εξέλιξη ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο «Κατασκευή ομβροπλατείας, ομβροδεξαμενής και ποτίστρας» στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στο δρόμο προς το Φαλακρό Όρος. Ένα έργο που θα βοηθήσει εξαιρετικά την συντήρηση και την αύξηση του ζωϊκού μας κεφαλαίου.

Τέλος, ευχαρίστησε την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων κ. Ανδρονίκη Κεφαλίδου για την υπέρμετρη προσπάθεια και προσφορά της καθώς και τον ανάδοχο εργολάβο για την άψογη συνεργασία τους.

Στο τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε πως η Αντιπεριφέρεια Δράμας εργάζεται για τη βελτίωση της ποιότητας των πολιτών.

Διαβάστηκε 310 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή