Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 27 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου).

 

 

 

foto040420231  foto040420232  foto040420234  foto040420235 
foto040420236  foto040420237  foto040420238  foto040420239 
foto0404202310  foto0404202311  foto0404202312  foto0404202313 
foto0404202314  foto0404202315  foto0404202316  foto0404202317 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 έως και Κυριακή 02 Απριλίου, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Δευτέρα 27 Μαρτίου: Συμμετείχε στην 3η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Α.Μ.Θ., δια περιφοράς.
  • Υποδέχτηκε στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας μαζί με τον Διευθυντή κ. Ανδρέα Σαλπιγγίδη , τους δασκάλους και τους μαθητές του 14ου Δημοτικού Σχολείου, μαθητές και εκπαιδευτικούς από την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ουγγαρία στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus.
  • Συγκάλεσε και οργάνωσε για πρώτη φορά συνάντηση των θεατρικών ομάδων του Νομού Δράμας στην οποία συζητήθηκε η συμμετοχή τους στην «Δραμοινογνωσία 2023». Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων στο Διοικητήριο Δράμας.
  • Παρέστη και χαιρέτησε στην παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων «Μικρές Ρωγμές» της συγγραφέως και ποιήτριας Πολύνας Μπανά, Προέδρου του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Νομού Δράμας, στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Μεγάρου Δράμας.
  • Τρίτη 28 Μαρτίου: Συμμετείχε στην 12η τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., με τηλεδιάσκεψη.
  • Υποδέχτηκε στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, τους δύο πρωταθλητές Brazilian Jiu Jitsu, τον Γεώργιο Ιακωβίδη και τον Σπύρο Τοπαλίδη και τους βράβευσε για τις πρόσφατες επιτυχίες τους στο Πανευρωπαϊκό στο Παρίσι.
  • Είχε συνάντηση ουσίας, στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Δράμας κ. Γιώργο Φλώρο και συζήτησαν για περαιτέρω τρόπους στήριξης του ποδηλάτου στη Δράμα.
  • Πέμπτη 30 Μαρτίου: Είχε συνάντηση εργασίας με την Πρόεδρο της Κοινότητας Μυλοποτάμου κ. Ελένη Παντελίδου και επισκέφθηκαν σημεία του χωριού με στόχο να δοθούν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα.
  • Επισκέφθηκε τον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου, όπου συναντήθηκε με μέλη του Συλλόγου και επέβλεψε εργασίες που εκτελεί η Αντιπεριφέρεια Δράμας με στόχο την καλύτερη διοργάνωση των φετινών Ιπποδρομιών.
  • Συμμετείχε στην 13η τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., με τηλεδιάσκεψη.
  • Συμμετείχε στην έκτακτη Γενική Συνέλευση μετόχων της ανώνυμης εταιρίας «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΛΑΚΡΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ», στην αίθουσα συσκέψεων στο Διοικητήριο Δράμας.
  • Παρασκευή 31 Μαρτίου: Παρευρέθηκε και παρέδωσε εξοπλισμό ρομποτικής, στον Διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου κ. Δημήτριο Κωνσταντινίδη και στον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Χρήστο Καρακάση.
  • Είχε συνάντηση ουσίας στο γραφείου του, με τους απολυμένους υπαλλήλους της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας “Olymbus Bank”, για την εύρεση λύσης στο μείζον πρόβλημα που προέκυψε μετά την απόλυση τους.
  • Συμμετείχε στην 6η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Α.Μ.Θ., στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ», στην Κομοτηνή.
  • Σάββατο 1 Απριλίου: Παρευρέθηκε στην επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικολάου Χαρδαλιά στο Δημαρχείο Προσοτσάνης.
  • Εκπροσωπήθηκε στην απονομή των βραβείων του διαγωνισμού «Βασίλης Ξανθόπουλος», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας.
  • Ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής και των λοιπών 7 Μητροπόλεων της Περιφέρειας, την 1η Συνάντηση Βυζαντινών Χορωδιών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με θέμα «Την ψυχωφελή πληρώσαντες Τεσσαρακοστήν…», που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Άρχοντος Πρωτοψάλτου της ΜτΧΕ Χαριλάου Ταλιαδώρου, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Α.Μ.Θ.
  • Κυριακή 2 Απριλίου: Εκπροσωπήθηκε στις εκδηλώσεις «Διήμερο Ιστορικής Μνήμης» που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας και στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Δράμας.
  • Παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 82η Επέτειο της Μάχης των Οχυρών, με την παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικολάου Χαρδαλιά και του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και πρώην Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή, στο Οχυρό Λίσσε.

Στη συνέχεια παρέστη στα εγκαίνια του νέου Μουσείου εικονικής πραγματικότητας που δημιούργησε ο Δήμος Νευροκοπίου στο Οχυρό Λίσσε  με στόχο την ανάδειξη της Ιστορίας και την προσέλκυση επισκεπτών.

  • Παρακολούθησε τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Α2 γυναικών, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Προσοτσάνης και Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών, στο Κλειστό Γυμναστήριο Προσοτσάνης.
  • Παρέστη στη βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου του κ. Γιάννη Αμπατζόγλου, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.
Διαβάστηκε 251 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή