Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Δράμας

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 20 Μαρτίου έως και 26 Μαρτίου).

foto270320231 foto270320232 foto270320233
foto270320231 foto270320232 foto270320233
foto270320231 foto270320232 foto270320233
foto270320231 foto270320232 foto270320233

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 20 Μαρτίου έως και Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Δευτέρα 20 Μαρτίου: Παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη λήξη της χιονοδρομικής περιόδου 2022-2023 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, από κοινού με τους εκπροσώπους της ανάδοχης εταιρείας ΝΑΥΑΡΙΝΟ Ο.Ε που είχε εκμισθώσει το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού γι’ αυτή τη σεζόν.
  • Τρίτη 21 Μαρτίου: Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας, ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει σημαντικές δράσεις όπως:
  • Δεντροφύτευση στο περιαστικό άλσος του Κορυλόβου με το 17ο Νηπιαγωγείο Δράμας
  • Δεντροφύτευση στο άλσος του Αγνώστου Στρατιώτη στην περιοχή της Νέας Κρώμνης με το 6ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας
  • Δεντροφύτευση στο χώρο πέριξ του Μουσικού Σχολείου Δράμας με το Μουσικό Γυμνάσιο Δράμας
  • Διάλεξη για τα οικοσυστήματα των δασών και για τους υδάτινους πόρους από τον Καθηγητή του Τμήματος Δασοπονίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος κ. Γεώργιο Ζαΐμη στο 1ο ΕΠΑΛ και στο 2ο Γενικό Λύκειο Δράμας.
  • Παρευρέθηκε στην παρουσίαση της πρώτης ενιαίας ταυτότητας (brand) του ελληνικού μαρμάρου, μετά από πρόσκληση της Προέδρου κ. Ιουλίας Χαϊδά και του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας Θράκης, στο Ξενοδοχείο Lucy στην Καβάλα.
  • Τετάρτη 22 Μαρτίου: Παρευρέθηκε και συμμετείχε στη σύσκεψη της Aurora Borealis με τους Δημάρχους και εκπροσώπους των Δημάρχων του Νομού Δράμας με θέμα την «Τηλεϊατρική για Δήμους», με σκοπό την ενημέρωση μιας Νέας Υπηρεσίας Ιατρικής Φροντίδας προς τους δημότες, κάθε δήμου. Πρόκειται για μια εξ’ αποστάσεως παροχή ιατρικής περίθαλψης που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, με έμφαση στις ευπαθείς ομάδες και στους ασθενείς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης σε μονάδες υγείας.
  • Είχε συνάντηση ουσίας, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας, με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρούσας κ. Κωνσταντίνο Πουρνάρκα και μέλη του Δ.Σ., όπου συζήτησαν διάφορα θέματα του Συλλόγου τους.
  • Παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την 202η Eπέτειο της Eπανάστασης του 1821, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας, με θέμα «Εκκλησία και 1821» που ανέπτυξε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ Δωρόθεος. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών και η Λέσχη Καταδρομέων Δράμας.
  • Πέμπτη 23 Μαρτίου: Είχε συνάντηση ουσίας με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας κ. Γεώργιο Κύρτση, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα για την επικείμενη Δραμοινογνωσία 2023.
  • Συμμετείχε στη 11η τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Α.Μ.Θ, με τηλεδιάσκεψη.
  • Είχε συνάντηση ουσίας, στο γραφείο του, με την Επιτροπή Ποντιακών Σωματείων, τον κ. Νικόλαο Αφεντούλη, την κ. Παρθένα Μισαηλίδου, την κ. Ελένη Κουταροπούλου και τον κ. Αλέξανδρο Ράδο, όπου συζήτησαν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
  • Παρασκευή 24 Μαρτίου: Παρευρέθηκε, μετά από πρόσκληση, στις μαθητικές γιορτές που πραγματοποιήθηκαν για την Εθνική Επέτειο 25ης Μαρτίου 1821, στο 3ο και 4ο Λύκειο Δράμας.
  • Παρακολούθησε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στον Καλαμώνα Δράμας.
  • Σάββατο 25 Μαρτίου: Παρευρέθηκε στην Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας, κ.κ. Δωρόθεος, μαζί με τον Ιερό κλήρο της πόλης. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας μέσα στον Ιερό Ναό από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δράμας κ. Αθανάσιο Διαλεκτόπουλο.

Ακολούθησε παρέλαση ενώπιον των Αρχών από μαθητές, σπουδαστές, προσκόπους, οδηγούς, ενώσεις – οργανώσεις – συλλόγους – χορευτικές ομάδες, Τμήματα του Ερυθρού Σταυρού και Τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

  • Παρέστη στη Γιορτή της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Μητροπόλεως Δράμας, στο Επισκοπείο.
  • Κυριακή 26 Μαρτίου: Παρευρέθηκε στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας, όπου ακολούθησε λιτάνευση του τιμίου σκηνώματος του Οσίου Γεωργίου του Καρσλιδή όπου χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών προσκύνησαν τα χαριτόβρυτα λείψανα του Αγίου και Προστάτου της Δράμας, στο κέντρο της Πόλης.
  • Παρέστη στη μουσική εκδήλωση με κατανυκτικές μελωδίες και Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας από την Χορωδία και το μουσικό σύνολο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαδικού «ΆΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ», στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.
Διαβάστηκε 182 φορές
Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

Τελευταία άρθρα από τον/την Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

FaLang translation system by Faboba