Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Συμπολίτισσες κα Συμπολίτες μου,

202 χρόνια μετά από την ιστορική ημέρα που οι αγωνιστές ήρωες πρόγόνοι μας όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στους Οθωμανούς κατακτητές και δυνάστες,καλούμαστε όλοι εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες ,οι σύγχρονοι Δραμινοί,να τιμήσουμε για μία ακόμη φορά την ένδοξη αυτή σελίδα της Ιστορίας του Γένους μας.

Η 25η Μαρτίου είναι μια μέρα εθνικής υπερηφάνειας και μνήμης,είναι ημέρα δόξας και τιμής για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.Είναι όμως και ημέρα που προσφέρεται για αυτογνωσία και εθνική αναζητήση.

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες μου,

το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε για να τιμήσουμε την Εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821,είναι να υψώσουμε την τιμημένη κα ι αιματοβαμένη γαλανόλευκη Ελληνική σημαία στα σπίτια μας,στα σχολεία μας,στα μαγαζιά μας,ως φόρο τιμής στους Αγωνιστές του ΄21.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε την Εθνική μας επέτειο είναι να πορευτούμε ενωμένοι με τις ελληνικές πανάρχαιες αξίες της ειρήνης,της ελευθερίας,της δημοκρατίας και της αδελφοσύνης.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!

ΧΡΟΝΙΑ Π0ΟΛΛΑ ΔΡΑΜΑ!

Διαβάστηκε 57 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή