Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συμμετοχή της Αντιπεριφέρειας Δράμας στο τριήμερο Εθνικό Πένθος

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, η Αντιπεριφέρεια Δράμας συμμετέχει στο τριήμερο Εθνικό Πένθος που κηρύχθηκε στην χώρα με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά το φρικτό δυστύχημα που προκλήθηκε από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Από την Τετάρτη 1 Μαρτίου, στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας-Διοικητήριο όλες οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες, έως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023. Επιπρόσθετα, ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, όπως και όλης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ ακύρωσε την προγραμματισμένη μετάβαση του στην Αθήνα για την Τετάρτη 1 Μαρτίου, καθώς  πρόκειται να του απονεμηθεί τιμητική διάκριση για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στην ποδηλασία από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στην ετήσια εκδήλωση κορυφαίων αθλητών-αθλητριών του 2022, στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι Αττικής.

Διαβάστηκε 82 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή