Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Δράμας

Δελτίο Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 20 έως και 27 Φεβρουαρίου)

foto010320231 foto010320232 foto010320233
foto010320234 foto010320235 foto010320236
foto010320237 foto010320238 foto010320239

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου έως και Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου : Είχε συνάντηση εργασίας στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με τον Πρόεδρο του Τ.Ο.Ε.Β. Καλού Αγρού Σπύρο Τσομπάνογλου και άλλα μέλη του, σχετικά με αγγειοβελτικά και αρδευτικά έργα και αγροτικά θέματα.
  • Τρίτη 21 Φεβρουαρίου : Είχε συνάντηση, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με μέλη της διοίκησης της ομάδας Handball «Δράμα 1986», με επικεφαλής τον κ. Θεόδωρο Τογανίδη, για θέματα αθλητισμού.
  • Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δράμας κ. Μιχαήλ Καραβελίδη, για θέματα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος της περιοχής της Δράμας.
  • Υποδέχθηκε στο γραφείο του  τον Δραμινό αθλητή Άγγελο- Τζανή Ανδρέογλου, αθλητή του Σ.Κ.Α.Δ. Δράμας, ο οποίος συνεδεύόταν από τον Προπονήτή του και πατέρα του κ. Ευθύμιο Ανδρέογλου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο έπταθλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ, προσφέροντάς του τιμητικά αναμνηστικά δώρα-ενθύμια.
  • Μετά από αίτημα των Κτηνοτρόφων της περιοχής, επισκέφθηκε τις Κοινότητες Πετρούσας και Πύργων Δήμου Προσοτσάνης, όπου δρομολόγησε τεχνικές παρεμβάσεις αποκατάστασης και συντήρησης ομβριοδεξαμενών και ποτιστρών, με σκοπό την ενίσχυση του ζωικού κεφαλαίου.
  • Μετά από αίτημα του Προέδρου της Κοινότητας Χωριστής Δήμου Δράμας κ. Κωνσταντίνου Ζαρόγλου, συντόνισε εργασίες διάνοιξης αγροτικών δρόμων στην Χωριστή, με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών των αγροτών μας.
  • Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου : Απηύθυνε χαιρετισμό στην παρουσίαση του προγράμματος “Project Visit-LIFE -IP 4 NATURA” της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης, το οποίο είχε θέμα τις προστατευόμενες περιοχές του ¨ορους Φαλακρού, το οποίο και έχει επιλεγεί ως πιλοτική περιοχή για όλη την Περιφέρειά μας. Η Περιφέρειά μας είναι μία από τις τρεις Περιφέρειες που συμμετέχουν σε αυτό το ολοκληρωμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Το Πρόγραμμα υλοποιείται μέσω του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Δράμας. Στο πλαίσιο παρουσίασης και διαβούλευσης του προγράμματος, ο Αντιπεριφερειάρχης με τις αρμόδιες υπηρεσίες μετέβη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, προκειμένου για επί τόπου διερεύνηση του πεδίου.

- Απηύθυνε χαιρετισμό στην Γενική Συνέλευση και στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Ν. Δράμας, στην Μικρή Αίθουσα Δημοτικού Ωδείου Δράμας.

  • Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου : Συμμετείχε ως μέλος στην 7η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης
  • Απηύθυνε χαιρετισμό στην Γενική Συνέλευση του Τ.Ο.Ε.Β. Καλού Αγρού, εκφράζοντας την στήριξη της Αντιπεριφέρειας στους αγρότες της περιοχής.
  • Σάββατο 25 Φεβρουαρίου : Απηύθυνε χαιρετισμό στον λεγόμενο «ΤΡΑΝΟ ΧΟΡΟ», που είναι άμεσα συνδεδεμένος με την απαρχή του Καρναβαλιού, με το μουσικό σχήμα «ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ» σε γνωστό κέντρο εστίασης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού Χωριστής 2023.
  • Κυριακή 26 Φεβρουαρίου : Παρευρέθηκε στο Παραδοσιακό Έθιμο της Θράκης «Καλόγερος» (Όργωμα-Σπορά-Γλέντι), στην Κοινότητα Μαυρολεύκης, που διοργάνωσαν ο Δήμος Προσοτσάνης και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαυρολεύκης «Ο Άγιος Παντελεήμων».
  • Παρευρέθηκε στο Άναμμα της Κούπας στις Κοινότητες Καλλιθέας, Χαριτωμένης και Καλής Βρύσης, που διοργάνωσαν ο Δήμος Προσοτσάνης με τους τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους.
  • Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου : Καθαρά Δευτέρα, παρευρέθηκε στα Κούλουμα στον Κορύλοβο και στον Καλό Αγρό Δήμου Δράμας και στην Πλατανιά Δήμου Παρανεστίου, με σαρακοστιανά εδέσματα και χορευτικά.
  • Παρακολούθησε την Μεγάλη Παρέλαση του Καρναβαλιού Χωριστής, όπου παρέλασαν και χόρεψαν με αποκριάτικες φιγούρες πληθώρα καρναβαλιστών κάθε ηλικίας.
  • Απένειμε τιμητικά έπαθλα στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου Ταχυδρομικών Περιστεριών Ν. Δράμας, σε γνωστό κέντρο εστίασης.
Διαβάστηκε 203 φορές
Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

Τελευταία άρθρα από τον/την Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

FaLang translation system by Faboba