Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συνεργασία του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Π.Ε. Δράμας με το 2Ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπακίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + με τίτλο “Keep your water clean – Live your world”

Την 23/2/2023, στελέχη του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Π.Ε. Δράμας συνεργάστηκαν  με τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπακίου στο πλαίσιο της  υλοποίησης του προγράμματος Erasmus + με τίτλο  “Keep your water clean – Live your world”. Οι συμμετέχοντες μαθητές από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Τουρκία, την Σλοβενία και την Πολωνία μέτρησαν με ειδικό εξοπλισμό, χημικές ποιοτικές παραμέτρους δειγμάτων νερού τα οποία οι ίδιοι συνέλεξαν κάνοντας μία εισαγωγή στην ανάλυση της ποιότητας του νερού. Στην συνέχεια με ειδικές εφαρμογές WebGIS, που φτιάχτηκαν από τα στελέχη της υπηρεσίας, οι μαθητές σχεδίασαν μέσω tablets υδροχάρτες (Hydromaps) των περιοχών των σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.   

Διαβάστηκε 246 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή