Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ με τους νέους Διοικητές Διεύθυνσης Αστυνομίας και Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δράμας

foto150220231 foto150220232

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, συνάντησε στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Δράμας Πύραρχο Πασχάλη Χουρτερούδη – μέχρι πρότινος Διοικητή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής. Ο νέος Διοικητής συνοδευόταν από τον απερχόμενο Διοικητή Πύραρχο Ιωάννη Αραμπατζή, ο οποίος αναλαμβάνει Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ξάνθης.

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, συναντήθηκε στο γραφείο του,  με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας Αντώνιο Καπελλάκη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ιωάννη Παπαθανασίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαεμμανουήλ εξέφρασε τα εγκάρδια συγχαρητήριά του στους δύο Διευθυντές για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους και τους ευχήθηκε ολόψυχα καλή και δημιουργική θητεία, με κύριο μέλημα την ασφάλεια και την προστασία του πολίτη και την προσφορά σε όλη την τοπική κοινωνία.

            Στις συναντήσεις επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Δράμας με την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

            Συζητήθηκε η περαιτέρω βελτίωση και εμβάθυνση του συντονισμού της Αντιπεριφέρειας με τα Σώματα Ασφαλείας σε επίπεδο Νομού, ιδιαίτερα, στην πολιτική προστασία, για θέματα προστασίας και ασφάλειας του πολίτη, καθώς και για κοινές δράσεις στον κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα.

Διαβάστηκε 149 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή