Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 19 Δεκεμβρίου έως και 1 Ιανουαρίου 2023).

foto040120231 foto040120232 foto040120233
foto040120234 foto040120235 foto040120236

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 έως και Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

 • Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου: Συμμετείχε στην 8η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Α.Μ.Θ. , δια περιφοράς.
 • Είχε συνάντηση ουσίας, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας, με την Πρόεδρο Μυλοποτάμου κ. Ελένη Παντελίδου, όπου συζήτησαν θέματα που απασχολούν την Κοινότητα Μυλοποτάμου.
 • Δέχτηκε ευχές και άκουσε κάλαντα, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας, από τα παιδιά του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ), παρουσία της Διευθύντριας κ. Σοφίας Γκουδεσίδου.
 • Τρίτη 20 Δεκεμβρίου: Παρευρέθηκε στην φανερή και προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την ενιαία ταυτόχρονη εποχική εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού και λοιπών εγκαταστάσεων στο Φαλακρό Όρος κατά τη χιονοδρομική περίοδο 2022-2023, που προκύρηξε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ. Η δημοπρασία διεξήχθει στην έδρα της Οικονομικής Επιτροπής, στην Κομοτηνή.
 • Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου: Παρευρέθηκε στην Τελετή Απονομής του Πράσινου Μπερέ στους Καταδρομείς της 2022 ΣΤ’ ΕΣΣΟ, στο στρατόπεδο «Άνχη (ΠΖ) Παπαργύρη».
 • Παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 12ου Δημοτικού Σχολείου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Μητρόπολης στη Δράμα.
 • Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου: Παρευρέθηκε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ), που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου τους.
 • Δέχτηκε ευχές από τη Μέριμνα Ποντίων Κυριών, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας.
 • Απένειμε σχολικά βραβεία ζωγραφικής σε παιδιά δημοτικού σχολείου, παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αθανάσιου Διαλεκτόπουλου, στην Ονειρούπολη Δράμας.
 • Παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε το 5ο Δημοτικό Σχολείο, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.
 • Μετά από πρωτοβουλία του, οργάνωσε μια σεμνή εκδήλωση για να τιμήσει τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων κ. Θεόδωρο Σιδηρόπουλο και τον Διευθυντή Διοικητικού Οικονομικού κ. Στέλιο Παρδαλίδη, που συνταξιοδοτήθηκαν από την υπηρεσία μετά από 40 χρόνια. Στην εκδήλωση αυτή, που πλαισίωσε μουσικά ο σαξοφωνίστας Νίκος Μαυρομάτης, απένειμε τιμητικές πλακέτες στον καθένα χωριστά.
 • Παρευρέθηκε στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Δράμας που επιμελήθηκε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του κ. Καμπάνης Σαμαράς. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον εμβληματικό τραγουδιστή της δεκαετίας του 1930 Νίκο Γούναρη.
 • Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου: Δέχτηκε ευχές και άκουσε κάλαντα από το Μουσικό Σχολείο Δράμας, τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Δράμας, τη Χορωδία του Λυκείου των Ελληνίδων Δράμας, την Παραδοσιακή Χορωδία των Κυργίων, το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Δράμας, τους Υπηρεσιακούς Παράγοντες της Π.Ε Δράμας και πολλά παιδιά από όλη την επικράτεια της Π.Ε Δράμας.
 • Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου: Παρευρέθηκε στα δρώμενα για το έθιμο των «Μωμόγερων Καλλιφύτου», που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιφύτου, στην πλατεία του χωριού.
 • Παρέστη στην παραδοσιακή γιορτή «Μπάμπως» στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νεροφράκτη Δράμας. Τη γιορτή οργάνωσε ο Λαογραφικός Σύλλογος Θρακιωτών Νεροφράκτη.
 • Τρίτη 27 Δεκεμβρίου: Παρευρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Τερζόπουλου «Το κορίτσι με το φλάουτο», στη Μικρή αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας. Γι’ αυτή την παρουσίαση συνεργάστηκαν ο Σύλλογος Παραπληγικών Νομού Δράμας και οι Εκδόσεις Υδροπλάνο.
 • Παρακολούθησε την εκπληκτική συναυλία του μοναδικού Τόνυ Σφήνου και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, στο χώρο της Ονειρούπολης Δράμας. Η συναυλία ήταν μια διοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, που για πρώτη φορά στηρίζει την Ονειρούπολη, στα 19 χρόνια λειτουργίας της, με σκοπό και την προβολή του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού. 
 • Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου: Είχε συνάντηση ουσίας, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, με το Διοικητικό Συμβούλιο των Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, όπου συζητήθηκαν υπηρεσιακά ζητήματα και θέματα – προβλήματα των υπαλλήλων.
 • Είχε συνάντηση ουσίας, στο γραφείο του, με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Πουρνάρκα και μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Πετρούσας, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα του Συλλόγου.
 • Συμμετείχε στην 53η τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Α.Μ.Θ., με τηλεδιάσκεψη.
 • Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου: Αντάλλαξε ευχές με τους Διευθυντές, προϊσταμένους και όλους τους υπαλλήλους της Αντιπεριφέρειας Δράμας, στην Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στο Διοικητήριο Δράμας και προσέφερε σε όλους το βραβευμένο παιδικό βιβλίο «Ο μικρός Θωμάς στην Ονειρούπολη, το χωριό του Άη Βασίλη» της εξαιρετικής δραμινής παιδαγωγού και συγγραφέως κ. Μαρία Γρούδου.
 • Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου: Δέχτηκε ευχές και άκουσε κάλαντα από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Δράμας, από συνεργάτες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού της ΠΕ Δράμας.
 • Παρευρέθηκε στο γλέντι που οργάνωσε ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στον προαύλιο χώρο του 15ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας.
 • Κυριακή 1 Ιανουαρίου: Παρέστη στην επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Δράμας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ. Δωροθέου. Μετά το πέρας της Δοξολογίας, παρέθεσε τελετή-δεξίωση, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, στην Αίθουσα Συσκέψεων της Π.Ε. Δράμας, ενόψει του εορτασμού της έλευσης του Νέου Έτους και των καθιερωμένων ευχών από φορείς και πολίτες. Παρόντες οι Βουλευτές και οι Δήμαρχοι του νομού Δράμας, οι Διοικητές του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, και Πρόεδροι και εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής, επιστημονικής, πολιτιστικής και επιχειρηματικής κοινότητας της Π.Ε. Δράμας. Το φλουρί έπεσε στην Διοικήτρια του Νοσοκομείου Δράμας κ. Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου.
 • Παρευρέθηκε στον καθιερωμένο χορό της Ένωσης Χορευτών Ν.Δράμας «ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ», σε γνωστό κοσμικό κέντρο της Δράμας.
Διαβάστηκε 198 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή