Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Δράμας

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ –

foto291120224 foto291120225
foto291120226 foto291120227

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 έως και Κυριακή 27 Νοεμβρίου, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Δευτέρα 21 Νοεμβρίου: Παρευρέθηκε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στη Δοξολογία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Εισοδίων Της Θεοτόκου Δράμας, με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Άγαλμα της Ελευθερίας στον Δημοτικό Κήπο Δράμας.
  • Παρευρέθηκε στη βιβλιοπαρουσίαση, που διοργάνωσε ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» με τίτλο: Σπαράγματα του Κώδικα «της εν Προσσωτσιάνη Ιεράς Εκκλησίας των Εισοδίων της Θεοτόκου» των συγγραφέων Νικολάου και Γεωργίου Γεωργιάδη, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. κ. Δωρόθεου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΗΩΣ» στην Προσοτσάνη.
  • Τρίτη 22 Νοεμβρίου: Συμμετείχε στην 48η τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Α.Μ.Θ., δια περιφοράς.
  • Βράβευσε τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο Brazilian Jiu Jitsu Χρήστο Χαρπαντίδη και Έφη Κατρανίδου και τους συνεχάρη για την πρόσφατη επιτυχία τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη.
  • Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Νοεμβρίου : Συμμετείχε στο Τακτικό Συνέδριο Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, όπου συζητήθηκαν θέματα όπως: Η Μετάβαση των Περιφερειών στην ψηφιακή Διακυβέρνηση, Οι Περιφέρειες δίπλα στους Πολίτες – Κοινωνική Συνοχή και Αλληλεγγύη και Η Περιφερειακή Ανάπτυξη και τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο.
  • Σάββατο 26 Νοεμβρίου: Παρευρέθηκε στην εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Ενεργειακή Κρίση : Η Ελλάδα στο κατώφλι της Νέας Εποχής. Ελπίδες και γεωστρατηγικές προκλήσεις», στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημαρχείο Δράμας. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δράμας κ. Χαρά Κεφαλίδου.
  • Παρευρέθηκε στη Συνεστίαση του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, που πραγματοποιήθηκε σε κοσμικό κέντρο της Δράμας.
  • Κυριακή 27 Νοεμβρίου: Παρευρέθηκε στην επίσημη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, με αφορμή την Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Άγαλμα της Ελευθερίας, στον Δημοτικό Κήπο Δράμας. Για το πνεύμα και τα μηνύματα της Εθνικής Αντίστασης, εκφώνησε ομιλία ο κ. Σταύρος Κόλτσης, Φιλόλογος, Διευθυντής του ΕΠΑΛ Κ. Νευροκοπίου Δράμας.
  • Παρακολούθησε τη διάλεξη της Μαγδαληνής Παρχαρίδου, δρ Αρχαιολόγου του ΥΠΠΟΑ, με τίτλο «Κειμήλια από εκκλησίες οικισμών του Ευξείνου Πόντου στο Εκκλησιαστικό Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας», στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Μέριμνα Ποντίων Κυριών Δράμας και οι Φίλοι Αρχαιολογικού Μουσείου Δράμας, Πολιτιστικών και Φυσικών Μνημείων Πόλης και Περιοχής Δράμας.
  • Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα «Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών», παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας και ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Δράμας, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Στην εξαιρετική αυτή εκδήλωση, μίλησαν η Ομότιμη Καθηγήτρια Γλωσσολογίας του ΔΠΘ, Πηνελόπη Καμπάκη – Βουγιουκλή, με θέμα «Εκφάνσεις γλωσσικής διαφοροποίησης κατά φύλο – Γλωσσικός σεξισμός» και ο Διοικητής του Α.Τ. Κάτω Νευροκοπίου, Ιγνάτιος Μωυσίδης, με θέμα «Η ενδοοικογενειακή βία στο Ν. Δράμας & στοιχεία για τις οικιακές ανθρωποκτονίες στην Ελλάδα την περίοδο 2010-2022. Διερεύνηση του ρόλου της πανδημίας».
  • Παρακολούθησε την επετειακή μουσικοθεατρική & αφηγηματική παράσταση με θέμα «Το μονοπάτι των αναμνήσεων - Μικρασία - εκατό χρόνια όχι λησμονιάς», στην αίθουσα Χαρμούση, που επιμελήθηκε ο Πρωτοψάλτης Μιχάλης Γεροντίδης. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Δράμας και συμμετείχαν παιδιά από τα τμήματα του Λυκείου.
Διαβάστηκε 401 φορές
Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

Τελευταία άρθρα από τον/την Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

FaLang translation system by Faboba