Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Έναρξη εγγραφών για τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου VIA EGNATIA Αμφίπολη-Δράμα-Φίλιπποι 2022

Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας προκηρύσσει λαϊκό αγώνα δρόμου ενηλίκων ανδρών-γυναικών υπό τον τίτλο «VIA EGNATIA Αμφίπολη-Δράμα-Φίλιπποι 2022», την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:30π.μ

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών για τον αγώνα ορίζεται η 17η Οκτωβρίου 2022, ενώ όλες οι παροχές προς τους συμμετέχοντες, είναι εντελώς δωρεάν.

Ειδικότερα, ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων του Περιφερειακού Φεστιβάλ Via Egnatia, που αφορά σε θεσμοθετημένη ετήσια εκδήλωση ευρείας απήχησης, την οποία διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες χωρικής αρμοδιότητάς της, με κύριο στόχο την ανάπτυξη του τοπικού πολιτιστικού και ιστορικού κεφαλαίου, μέσω πράξεων και προγραμμάτων υπεροπτικής σημασίας.

Αναλυτικότερα, ο αγώνας δρόμου VIA EGNATIA Αμφίπολη-Δράμα-Φίλιπποι 2022, αφορά σε δρόμο 10 χιλιομέτρων, στα χνάρια της Αρχαίας Εγνατίας Οδού, στον οποίο έχει προβλεφθεί ο μέγιστος αριθμός των 100 δρομέων, ενώ ως αφετηρία της διαδρομής έχει ορισθεί η επαρχιακή οδός Δράμας-Πρώτης (στην οδό προς Θεσσαλονίκη, στη θέση Μαυρολεύκη, του Δήμου Προσοτσάνης) και ως τερματισμός, η κεντρική πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπακίου, του Δήμου Δοξάτου.

Παρακάτω, επισυνάπτεται η προκήρυξη του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στον ιστοχώρο https://forms.gle/rLP9bHw7SsKSCwHo6 της Π.Α.Μ.Θ., προκειμένου να ενημερωθούν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους στις αθλητικές δραστηριότητες.

Διαβάστηκε 513 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή