Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

foto1309202212 foto1309202213

 

Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά. Μία χρονιά διαφορετική από τις προηγούμενες, λόγω επανόδου στην κανονικότητα μετά από τα δύο χρόνια της πανδημίας του κορωνοϊού. Είναι ιδιαίτερο το έργο των μαθητών, των εκπαιδευτικών, των γονέων και κηδεμόνων, να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς η εκπαιδευτική διαδικασία, με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Εμείς, στην Αντιπεριφέρεια Δράμας, γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαιδευτική μας κοινότητα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, στεκόμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται και αγωνιζόμαστε για τη λύση του.

Καλή, δημιουργική και άλυπη σχολική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες !

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-2023, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, επισκέφτηκε αρκετές σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Δράμας και αντάλλαξε ευχές με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές.

Διαβάστηκε 257 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή