Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (28 Αυγούστου έως και 4 Σεπτεμβρίου)

foto070920221 foto070920222 foto070920223
foto070920224 foto070920225 foto070920226

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Κυριακή 28 Αυγούστου έως και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Κυριακή 28 Αυγούστου : Παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Κοινότητα Πλατανιάς Δήμου Παρανεστίου, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πλατανιάς, που συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανιάς «Αργοναύται Κομνηνοί», ο Δήμος Παρανεστίου και η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας/Π.Α.Μ.Θ.
  • Παρευρέθηκε στην τελευταία ημέρα των Πολιτιστικών-Μουσικών Εκδηλώσεων της 26ης Γεωργικής και Κτηνοτροφικής Έκθεσης Βάμβακος Φωτολίβους «Αgrozoo Ο Αγρότης μπροστά», που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Προσοτσάνης, το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας/Π.Α.Μ.Θ. και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
  • Κυριακή 28 Αυγούστου - Δευτέρα 29 Αυγούστου: Με αφορμή τον εορτασμό της Αποκεφάλισης του Ιωάννη του Προδρόμου, παρευρέθηκε στις λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Αργυρούπολη του Δήμου Προσοτσάνης και στα Λευκόγεια του Δήμου Κ.Νευροκοπίου.
  • Τρίτη 30 Αυγούστου : Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του στο Διοικητήριο, με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Δοξάτου κα. Μαρία Ζαφειροπούλου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τρέχοντα θέματα τοπικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
  • Συμμετείχε ως μέλος σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης.
  • Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου : Συμμετείχε ως μέλος στην 34η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης.
  • Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου : Απηύθυνε χαιρετισμό στη συνάντηση-σύσκεψη που είχε, στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δράμας κ. Αθανάσιος Διαλεκτόπουλος με τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων του Νομού Δράμας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
  • Επισκέφθηκε, μαζί με την Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας κα. Νίκη Κεφαλίδου, το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Ν. Δράμας, στη Νέα Αμισό, όπου περιηγήθηκε από τον Προϊστάμενό του Κέντρου κ. Γιώργο Αλβανόπουλο στις εγκαταστάσεις του. Έγινε μία καταγραφή των προβλημάτων και δρομολογήθηκαν λύσεις.
  • Παρευρέθηκε στο 4ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χωριστής, που έλαβε χώρα δίπλα στο Αναγνωστήριο του Συλλόγου, το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Μουσικοδραματικός Σύλλογος Χωριστής «Η Αναγεννηθείσα Μακεδονία» και ο Δήμος Δράμας.
  • Παρευρέθηκε στους καλοκαιρινούς χορούς της Ένωσης Χορευτών Ν. Δράμας «ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ», στο πάρκο Μυλοπόταμου Δράμας και της Ποδοσφαιρικής Ομάδας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Ξηροποτάμου, στο παλιό γήπεδο του Ξηροποτάμου.
  • Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου : Είχε την μέγιστη τιμή να πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση «Θάσος-Πόλη, ποιό φως μας ενώνει...», όπου ο Δήμος Θάσου αναγόρευσε σε Επίτιμους Δημότες του νησιού τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τίμησε τον Αρχιεπίσκοπο Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιο. Η λιτή και σεμνή τελετή έγινε στον πανέμορφο και κατάμεστο από κόσμο προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου στο Λιμένα. Στο τέλος της τελετής, ο Πατριάρχης του Γένους έκανε ειδική αναφορά στην πολύπλευρη προσφορά του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ στην πολιτιστική ζωή του τόπου.
  • Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου : Παρευρέθηκε στις τελικές εκδηλώσεις του επιτυχημένου “Undercurrent Multiverse Festival 2022”, στο Πάρκο Γλυπτών του Διοικητηρίου Δράμας, που διοργάνωσε η Κοιν.Σ.Επ. «Undercurrent», με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Δράμας.
Διαβάστηκε 504 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή