Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 22 έως και 28 Αυγούστου)

foto310820221 foto310820222 foto310820223
foto310820224 foto310820225 foto310820226
foto310820227 foto310820228 foto310820229
foto3108202210 foto3108202211  

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 22 έως και Κυριακή 28 Αυγούστου, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Δευτέρα 22 Αυγούστου: Συμμετείχε ως μέλος στην 32η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης.
  • Απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη των εκκλησιαστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλού Αγρού Δράμας, που πραγματοποιήθηκαν στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού.
  • Τετάρτη 24 Αυγούστου : Στα πλαίσια της παραχώρησης κατά χρήση των εκτάσεων 8.000,00 τμ και 3.000,00 τμ στις δασικές θέσεις «Άγιο Πνεύμα» και «Πευκώνας» του Φαλακρού Όρους Ν. Δράμας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προς την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας/Π.Α.Μ.Θ., η ορισθείσα επιτροπή, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, διενήργησε αυτοψία στις εν λόγω εκτάσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραχώρηση με το σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής. Η εν λόγω ενέργεια αναμένεται να συμβάλει στην απλοποίηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού και στην καλύτερη συνολικότερη αξιοποίησή του.
  • Πέμπτη 25 Αυγούστου : Συμμετείχε ως μέλος στην 33η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης.
  • Συμμετείχε ως μέλος στην 11 η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ., στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ», της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην Κομοτηνή.
  • Παρασκευή 26 Αυγούστου : Παραμονή του Αγίου Φανουρίου του Μεγαλομάρτυρος, συμμετείχε στις λατρευτικές εορταστικές εκδηλώσεις και στην λιτάνευση της εικόνας στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου Σταυρού Πετρούσας.
  • Απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη των εκδηλώσεων της 26ης Γεωργικής και Κτηνοτροφικής Έκθεσης Βάμβακος Φωτολίβους «Αgrozoo Ο Αγρότης μπροστά», που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Προσοτσάνης, το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας/Π.Α.Μ.Θ. και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Κατά την έναρξη των εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Θεόδωρος Αθανασιάδης απένειμε στον Αντιπεριφερειάρχη Τιμητική Πλακέτα για την πολύτιμή βοήθεια και συμπαράστασή του στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Έκθεσης.
  • Σάββατο 27 Αυγούστου : Απηύθυνε χαιρετισμό στο Παραδοσιακό Μακεδονικό Γλέντι «Πλάτανος 2022» που διοργάνωσε ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Προσοτσάνης «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στο προαύλιο χώρο του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Προσοτσάνης.
  • Απηύθυνε χαιρετισμό στον Ετήσιο Χορό της Επιτροπής Νέων Μικρόπολης «Ας Κρατήσουν οι Χοροί», με τη συμμετοχή των Χάλκινων Γουμένισσας, που πραγματοποιήθηκε στην πάνω πλατεία της Μικρόπολης.

Την εβδομάδα αυτή, από 23 έως και 27 Αυγούστου, παρευρέθηκε στα Δωρεάν Μαθήματα Ποδοσφαίρου σε παιδιά 7 έως 15 χρονών, με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή και προπονητή UEFA A΄ κ. Αντώνη Κασδοβασίλη, που διοργάνωσε με επιτυχία η Αντιπεριφέρεια Δράμας στο Γήπεδο του «Ακρίτα Νέας Κρώμνης», μετά από ιδία πρωτοβουλία του, σε μία προσπάθεια στήριξης του κοινωνικού αθλητισμού, της νεολαίας και των υγιών δυνάμεων του τόπου. Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης μαθημάτων στήριξαν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και καταξιωμένοι προπονητές κ. Κώστας Βασιλακάκης, κ. Τάκης Στάμογλου και κ. Σάκης Μουστακίδης, που βρέθηκαν αυτές τις μέρες κοντά στους μικρούς ποδοσφαιριστές μας, προσφέροντάς τους τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους. Η δράση ήταν δωρεάν και η συμμετοχή ελεύθερη σε όλους.

Τέλος, από 22 έως και 25 Αυγούστου, παρευρέθηκε στις μουσικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του "DRAMAICA YOUTH FESTIVAL 2022", ενός μοναδικού για τη νεολαία της πόλης και όχι μόνο, πολιτιστικού γεγονότος.

Διαβάστηκε 262 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή