Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Καθαρισμός των χειμάρρων Καλαμπακίου-Δοξάτου και Αγίου Αθανασίου-Κυργίων, σε συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Δράμας με τον Δήμο Δοξάτου

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου, κατά τις πρωινές ώρες, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, μαζί με τον Δήμαρχο Δοξάτου κ. Θεμιστοκλή Ζεκερίδη,  παρακολούθησε την πρόοδο των εργασιών καθαρισμού των χειμάρρων Καλαμπακίου - Δοξάτου και Αγίου Αθανασίου – Κυργίων, από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Δράμας και του Δήμου Δοξάτου, που αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

            Ο καθαρισμός των ως άνω χειμάρρων ιεραρχήθηκε ως επιτακτική ανάγκη μετά από τις τρεις τελευταίες συνεδριάσεις του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Π.Ε. Δράμας, υπό τον συντονισμό του Προέδρου του Οργάνου, Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, για την πρόληψη και αντιμετώπιση  πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις, ενόψει της τρέχουσας θερινής περιόδου.

            Αποτελεί μία αναγκαία τεχνική παρέμβαση αντιπυρικής θωράκισης και πρόληψης των πυρκαγιών.

            Κατά την εκτέλεση των εργασιών, καθαρίστηκε μεγάλος όγκος επικίνδυνων μπαζότοπων και το έργο συνεχίζεται.

            Εφιστάται η προσοχή των συμπολιτών μας για να παραμείνουν καθαροί οι χώροι, που καθαρίστηκαν, αλλά και όλοι οι χείμαρροι.

Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται η ρίψη απορριμμάτων (τοποθετήθηκαν και οι σχετικές πινακίδες) και στους παραβάτες επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα και ποινές.

Διαβάστηκε 59 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή