Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Δράμας

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 25 Ιουλίου έως και 31 Ιουλίου)

foto030820221 foto030820222 foto030820223
foto030820224 foto030820225 foto030820226
foto030820227 foto030820228 foto030820229

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 έως και Κυριακή 31 Ιουλίου, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Δευτέρα 25 Ιουλίου: Είχε συνάντηση ουσίας στην έδρα του της Π.Ε. Δράμας, στο Διοικητήριο, με τον Αντιστράτηγο ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας, Ειδικό Ερευνητή και Αναλυτή Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων κ. Μανώλη Σφακιανάκη. Σκοπός της συνάντησης στην οποία ήταν παρόντες και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Δράμας , η σύναψη μνημονίου συνεργασίας της Αντιπεριφέρειας Δράμας με το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας – CSI Institute.

Στη συνάντηση επίσης συμφωνήθηκε η δωρεάν εγγραφή με σειρά προτεραιότητας των πολιτών της Π.Ε. Δράμας από τον Σεπτέμβριο στην Ακαδημία Γονέων και στην Ακαδημία Μαθητή του CSI Institute.

Επίσης αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στο τέλος Αυγούστου η διοργάνωση, μέσω τηλεδιάσκεψης, ενημερωτικού, εκπαιδευτικού σεμιναρίου των Διευθυντών, των Προϊσταμένων και των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

  • Παρευρέθηκε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Εξωκλήσιον ¨Αγίας Άννης¨ στην Χαριτωμένη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της όμορφης αυτής κοινότητας του Δήμου Προσοτσάνης .
  • Παρευρέθηκε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής της Κοινότητας του Αγίου Αθανασίου του Δήμου Δοξάτου και απηύθυνε χαιρετισμό στην πολιτιστική εκδήλωση που ακολούθησε. Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της Αντιπεριφέρειας Δράμας με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Δοξάτου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου.
  • Παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Αγία Παρασκευή 2022» στα «Κρύα Νερά» που πραγματοποιήθηκαν στην Κοινότητα Καλλιθέας του Δήμου Προσοτσάνης.
  • Τρίτη 26 Ιουλίου: Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του στο Διοικητήριο, με την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα. Παπαδοπούλου Νεονίλη (Νίνα), για θέματα συντονισμού και κοινών δράσεων του Ερυθρού Σταυρού με την Αντιπεριφέρεια Δράμας.
  • Παρευρέθηκε στη Λιτανεία του Αγίου Παντελεήμονος στο Κ. Νευροκόπι Νομού Δράμας.
  • Τετάρτη 27 Ιουλίου: Ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθωρίου κ.κ. Παντελεήμονα, Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας, χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή.
  • Παρευρέθηκε στον Όρθρο στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονος στην Δράμα και στη Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονος στην Καλλίφυτο Δράμας.
  • Είχε συνάντηση γνωριμίας, στο Διοικητήριο Δράμας, με τους δύο νέους και σπουδαίους Διευθυντές Εκπαίδευσης του Νομού Δράμας, δύο εξαίρετους εκπαιδευτικούς με όραμα, τον κ. Σπύρο Κιουλάνη της Δευτεροβάθμιας και τον κ. Αθανάσιο Διαλεκτόπουλο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η εκπαίδευση έχει πρωτεύουσα σημασία στην ατζέντα της Αντιπεριφέρειας και του ιδίου του Αντιπεριφερειάρχη.

  • Παρευρέθηκε στην Τελετή Λήξης των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ΑΚΡΙΤΕΙΑ 2022, στο πλαίσιο των Θρησκευτικών, Πολιτιστικών και Αθλητικών εκδηλώσεων πού έλαβαν χώρα στο Νευροκόπι Δράμας προς τιμήν και μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα. Στο περιθώριο της εκδήλωσης είχε συνάντηση με τους Δημάρχους Νευροκοπίου Γιάννη Κυριακίδη και Γκότσε Ντέλτσεφ Βλαντιμίρ Μοσκώφ.
  • Πέμπτη 28 Ιουλίου: Συμμετείχε στην 30η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Α.Μ.Θ..
  • Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Ιουλίου: Παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις της «Γιορτής Καλαμποκιού 2022» της Κοινότητας Καλαμπακίου και απηύθυνε χαιρετισμό. Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος κ. Χρήστος Χριστοδούλου ο οποίος κατάγεται από το Καλαμπάκι Δράμας.

Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της Αντιπεριφέρειας Δράμας με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Δοξάτου.

  • Σάββατο 30 Ιουλίου: Παρευρέθηκε στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Βλάχων Προσοτσάνης «Οι Γραμμουστιάνοι» στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Ταξιάρχων στην Προσοτσάνη και στον χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλόκαμπου στο Φράγμα του ποταμού Αγγίτη.
Διαβάστηκε 367 φορές
Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

Τελευταία άρθρα από τον/την Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

FaLang translation system by Faboba