Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 18 Ιουλίου έως και 24 Ιουλίου)

foto260720221 foto260720222 foto260720223
foto260720224 foto260720225 foto260720226

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 έως και Κυριακή 24 Ιουλίου, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Δευτέρα 18 Ιουλίου: Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας, με τον κ. Γεώργιο Ζαΐμη, καθηγητή του Διεθνoύς Πανεπιστημίου Ελλάδας, όπου συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, με σκοπό να εκπονηθούν έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, βασισμένα σε περιβαλλοντικές λύσεις, μέσω του Green Deal της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας, με τον Πρόεδρο κ. Ισαάκ Μουστακίδη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Ελυθέριο Μαυρίδη και τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Μουχτάρη, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης. Κοινός στόχος η επίλυση των προβλημάτων της Ένωσης και η ασφάλεια των πολιτών.
  • Τρίτη 19 Ιουλίου και Τετάρτη 20 Ιουλίου: Συμμετείχε στις πανηγυρικές, λατρευτικές συνάξεις και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της εορτής του Προφήτη Ηλία στον Βώλακα, στο Περιθώρι και στη Δράμα.
  • Επισκέφθηκε, με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, κ. Χρήστο Μέτιο και τον Δήμαρχο Προσοτσάνης κ. Θεόδωρο Αθανασιάδη, το μεγάλο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στην Προσοτσάνη Δράμας.
  • Πέμπτη 21 Ιουλίου: Συμμετείχε στην 29η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Α.Μ.Θ., μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου εγκρίθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν την Π.Ε. Δράμας.
  • Παρασκευή 22 Ιουλίου: Επέβλεψε τις εργασίες καθαρισμού επικίνδυνου ρέματος στην περιοχή της Νέας Κρώμνης, πίσω από το Πάρκο των Κομνηνών.
  • Είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμπακίου κ. Γεώργιο Τσεκούρα και τον Δασάρχη Δράμας κ. Νικόλαο Κόντο, στο Καλαμπάκι και πραγματοποιήθηκε επιτόπια αυτοψία, καταγραφή προβλημάτων και αναζήτηση λύσεων του χειμάρρου (Τσάι) Καλαμπακίου.
Διαβάστηκε 271 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή