Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 11 Ιουλίου έως και 17 Ιουλίου)

foto190720222 foto190720223 foto190720224
foto190720225 foto190720226 foto190720227

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 έως και Κυριακή 17 Ιουλίου, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

Ø  Δευτέρα 11 Ιουλίου: Μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες της Αντιπεριφέρειας Δράμας και του Δήμου Δράμας, προχώρησε σε αντικατάσταση και έπαρση της γιγάντιας Ελληνικής Σημαίας που υψώνεται στην κορυφή του Κορύλοβου Δράμας, η οποία είχε φθαρεί από τις καιρικές συνθήκες.

  • Υποδέχθηκε, στο γραφείο του στο Διοικητήριο, τους αθλητές και τους συντελεστές του Συλλόγου «ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΜΕΑ», με ένα λευκό γαρύφαλλο για τον καθένα, μετά τις διακρίσεις των αθλητών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της ΕΑΟΜ ΑμεΑ, που έλαβε χώρα στις 9 και 10 Ιουλίου στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, όπου οι Δραμινοί αθλητές κατέκτησαν συνολικά οκτώ μετάλλια (5 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο). Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την χαρά του για την τεράστια επιτυχία του Δραμινού Συλλόγου, έδωσε τα θερμά συγχαρητήριά του σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και πρόσφερε στον καθένα από τον Σύλλογο έναν ψηφιακό δίσκο με παραδοσιακά τραγούδια από τη Δράμα.
  • Τρίτη 12 Ιουλίου: Mετά από πρόσκληση του Συλλόγου Φαρασιωτών Καππαδοκίας Χωριστής, παρευρέθηκε στις λατρευτικές συνάξεις επί τη εορτή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό που βρίσκεται στην είσοδο της Χωριστής.
  • Παραχώρησε συνέντευξη τύπου για τις θετικές εξελίξεις στους κάθετους άξονες Δράμας-Καβάλας και Δράμας-Αμφίπολης.
  • Συμμετείχε ως Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, μαζί με τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δράμας κ. Γεώργιο Δερμετζή και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δράμας κ. Δημήτριο Καραμπατζάκη, σε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου Καθηγητή κ. Οδυσσέα Ζώρα, με θέμα την υπό σύσταση Σχολή Κινηματογράφου. Κοινός στόχος μας να πετύχουμε τα καλύτερα για τη Δράμα μας, με γνώμονα την οικονομική και πολιτιστική αναβάθμισή της.
  • Τετάρτη 13 Ιουλίου: Είχε συνάντηση, στο γραφείο του στο Διοικητήριο, με κλιμάκιο της Ομάδας «ΔΙΑΣ» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, για θέματα του κλάδου και για ζητήματα βελτίωσης των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών μας και ασφάλειας των συμπολιτών μας.
  • Πέμπτη 14 Ιουλίου: Είχε συνάντηση και συνεργασία ουσίας με τον Δήμαρχο Προσοτσάνης κ. Θεόδωρο Προσοτσάνης στο Δημαρχείο Προσοτσάνης, για τη δρομολόγηση θεμάτων οδοποιΐας στα όρια του Δήμου.
  • Συμμετείχε στην 28η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Α.Μ.Θ. στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην Κομοτηνή.
  • Παρασκευή 15 Ιουλίου: Επέβλεψε τις εργασίες στο κτήριο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, που βρίσκεται στον Μυλοπόταμο και είχε ενημερωτική συνάντηση με τον Προϊστάμενο του Κ.Τ.Ε.Ο. κ. Απόστολο Παπαοικονόμου. Μεθοδικά, η Αντιπεριφέρεια Δράμας εργάζεται για τη βελτίωση των συνθήκων εργασίας των εργαζομένων στις Υπηρεσίες της.
  • Σάββατο 16 Ιουλίου: Παραμονή της εορτής της Αγίας Μαρίνας της Μεγαλομάρτυρος, παρακολούθησε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και την Υποδοχή Τίμιου Ξύλου και συμμετείχε στην Λιτάνευση της Ιεράς εικόνας της Αγίας Μαρίνας, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Καλής Βρύσης Δήμου Προσοτσάνης, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Πανηγυρικών Εκδηλώσεων- Ιερά Πανήγυρις «Αγίας Μαρίνας» Καλής Βρύσης.
  • Παρευρέθηκε στο Ποντιακό Γλέντι, που διοργάνωσαν ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροβάτου «ΤΟ ΚΑΡΣ» και ο Α.Μ.Σ. «ΗΡΑΚΛΗΣ» Μαυροβάτου, στο Γήπεδο Μαυροβάτου Δράμας.
Διαβάστηκε 482 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή