Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Δράμας

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 13 έως και 19 Ιουνίου)

foto220620221 foto220620222 foto220620223
foto220620224 foto220620225 foto220620226
foto220620227 foto220620228 foto220620229

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 έως και Κυριακή 19 Ιουνίου, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

  • Δευτέρα 13 Ιουνίου : Παρευρέθηκε και συμμετείχε στην συναυλία του Μουσικού Σχολείου Δράμας με τους ΔΡΑΜΑΔΟΝΤΕΣ, σε ένα «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ», στην Κεντρική Πλατεία Δράμας, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ 2022, λόγω προηγούμενης αναβολής της εκδήλωσης εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.
  • Τετάρτη 15 Ιουνίου : Συμμετείχε ως Αντιπεριφερειάρχης Δράμας και τακτικό μέλος, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΔΡΑΣΗΣ» (Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας), στα γραφεία του Κέντρου (Θεμιστοκλέους 2), με θέμα την Ενημέρωση για τη λειτουργία του Κέντρου και την προετοιμασία των επικείμενων εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.
  • Πέμπτη 16 Ιουνίου : Mε πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη, έγινε, από τις τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε. Δράμας, καθαρισμός και αισθητική αναβάθμιση και δημιουργία δύο θέσεων παρκαρίσματος ΑΜΕΑ στο Πάρκινγκ του Διοικητηρίου.

Επίσης, επέβλεψε τις εργασίες δημιουργίας δύο φραγμάτων στη Μαυρολεύκη Δήμου Προσοτσάνης και στο Νεροφράκτη Δήμου Δοξάτου, τα οποία θα βοηθήσουν τους αγρότες στην άρδευση του κάμπου κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

  • Παρασκευή 17 Ιουνίου : Απηύθυνε χαιρετισμό στην Ημερίδα έναρξης υλοποίησης του Έργου «Ανάπτυξη δράσεων γυναικείας επιχειρηματικότητας – Επανένταξη-Ενεργοποίηση» στον Δήμο Δράμας, από την Ένωση Κυριών-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, που πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Σπιτιού Ανοιχτής Φιλοξενίας (Βενιζέλου 114).
  • Επισκέφτηκε, με στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Δράμας, τον κάμπο του Φωτολίβους, όπου εφαρμόζεται από την υπηρεσία πρόγραμμα προστασίας της βαμβακοκαλλιέργειας από το πράσινο σκουλίκι.
  • Σάββατο 18 Ιουνίου : Μετά από πρόσκληση των σπουδαίων αμερικανών παραγωγών Keith Kjarval και Steven Chasman, παρακολούθησε μέρος των γυρισμάτων της χολυγουντιανής ταινίας “ΤΙΝ SOLDIER” που πραγματοποιούνται στο Καπνολογικό Ινστιτούτο Δράμας. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Αντιπεριφερειάρχης συνομίλησε με τον διεθνούς φήμης αμερικανό σκηνοθέτη Brad Furman. Όλοι οι συντελεστές, του μοναδικού αυτού εγχειρήματος για τα χρονικά και την ιστορία της Δράμας, μιλήσανε με τα καλύτερα λόγια για τις ομορφιές του τόπου μας και υποσχέθηκαν ότι θα έρθουν ξανά για διακοπές ή για τα γυρίσματα μιας άλλης ταινίας.
  • Κυριακή 19 Ιουνίου : Παρευρέθηκε και τοποθετήθηκε, ως Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, μαζί με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. κ. Χρήστο Παπαθεοδώρου, στην Γενική Συνέλευση των κατοίκων της Κοινότητας Βώλακα Δήμου Κ. Νευροκοπίου, στο Εντευκτήριο της Κοινότητας, με θέμα την έγκριση δημιουργίας νέου λατομείου.

Κατά την εβδομάδα αυτή, μαζί με την Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας κα. Νίκη Κεφαλίδου, πραγματοποίησε επιτόπιες αυτοψίες στα ρέματα της Νέας Κρώμνης και της Νέας Αμισού. Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους κατοίκους ότι στην περιοχή εφαρμόζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών της Αντιπεριφέρειας Δράμας κάθε Τετάρτη και Σάββατο πρωί.

Τέλος, μαζί με τους αγρότες και τους Προέδρους των Κοινοτήτων Καλού Αγρού κ. Γεώργιο Παναγιώτογλου, Κουδουνίων, κ. Μιχαήλ Κοτσαμπάση και Μυλοποτάμου κ. Γιώτη Τριανταφυλλίδη και των αντίστοιχων Τ.Ο.Ε.Β., πραγματοποίησε επιτόπιες αυτοψίες σε αγροτικές περιοχές, όπου καταγράφηκαν τα υπάρχοντα προβλήματα και δρομολογήθηκαν λύσεις.

Διαβάστηκε 446 φορές
Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

Τελευταία άρθρα από τον/την Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

FaLang translation system by Faboba