Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Δράμας

ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2022

foto20221 foto20222 foto20223
 afisa20221  afisa20222  afisa20223

 

Η Δραμοινογνωσία η μεγαλύτερη γιορτή οίνου, στην άρρηκτα συνδεδεμένη με τον θεό Διόνυσο γη της Δράμας, έρχεται 20-29 Μαΐου.

Μετά από δύο χρόνια που τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό  διέκοψαν τις εκδηλώσεις, η Δράμα προσκαλεί τους λάτρεις του οίνου, των γεύσεων, των ήχων και της διασκέδασης, σε μια μοναδική «μεθυστική» διοργάνωση.

Τα εστιατόρια, τα στέκια κι οι δρόμοι της πόλης γεμίζουν μουσικές, ιδιαίτερα δρώμενα που δένουν την παράδοση με το σήμερα, ενώ τα φημισμένα οινοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους και καλούν τους επισκέπτες να μυηθούν στα αρώματα και την οινογευσία των ξακουστών κρασιών  και κεχριμπαρένιων αποσταγμάτων.


Η φύση αναγεννιέται στο απαύγασμα της άνοιξης και στρώνει το δρόμο για το Wine Trail, τον αγώνα δρόμου όπου οι δρομείς περνούν από τους αμπελώνες και τα οινοποιεία με τις εξαιρετικές επώνυμες δραμινές ετικέτες.

Συναυλίες φημισμένων καλλιτεχνών, μουσικά events, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνέδριο οινοτουρισμού με επιφανείς ομιλητές και πολλές ακόμα δράσεις απαρτίζουν τη γιορτή αυτή του κρασιού και της ξεγνοιασιάς. 

Η Δράμα γίνεται επίκεντρο του οινοτουρισμού και εύχεται σε όλους «εις υγιείαν»!

Δραμοινογνωσία: Γεύση οίνου, επίγευση πολιτισμού!

Πρόγραμμα Δραμινογνωσία 2022

Πρόγραμμα Συνεδρίου

Διαβάστηκε 1745 φορές
Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

Τελευταία άρθρα από τον/την Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

FaLang translation system by Faboba