Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Δελτίο Εβδομαδιαίας Δραστηριότητας Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 18 έως 25 Απριλίου)

 
 

foto2280420222 foto2280420223 foto2280420224
foto2280420225 foto2280420226 foto2280420227
  foto2280420228  

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, την εβδομάδα από Δευτέρα 18 Απριλίου έως Δευτέρα 25 Απριλίου 2022, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

 • Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου : Συμμετείχε στην 1η Συνάντηση Εργασίας του έργου διατοπικής συνεργασίας «Πάρκο Φιλίππων» του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER N. Καβάλας, στον Αρχαιολογικό Χώρο Φιλίππων, όπου συμμετείχαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Κωνσταντίνος Σημιτσής, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος και Δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής ενδιαφέροντος. Στόχος του έργου είναι η ανάδειξη σε τουριστικό προορισμό του τριπόλου «ΑΜΦΙΠΟΛΗ-ΔΡΑΜΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ». Στην τοποθέτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, επισήμανε ότι : «Το πρόγραμμα έχει την επωνυμία «Πάρκο Φιλίππων», αλλά η πρόταση μου είναι να υπάρχει το δυνατό τοπόσημο «Πάρκο Φιλίππων», όμως ως υπότιτλος να υπάρχει το τρίπολο Φίλιπποι – Αμφίπολη – Δράμα, ώστε να φαίνεται και η συνέργεια που όντως κάνουμε όλοι».
 • Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου : Είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγοράς Δήμου Δοξάτου κ. Αναστάσιο Τοπαλίδη, για τοπικά θέματα.
 • Προήδρευσε, ως Αντιπεριφερειάρχης Δράμας και Πρόεδρος του οργάνου, στη δεύτερη ειδική συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, μετά από την πρώτη σύσκεψη της 5ης Απριλίου, στην Αίθουσα Συσκέψεων του Διοικητηρίου Δράμας, με θέμα την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών σε δάση και αγροτικές εκτάσεις του Νομού Δράμας, ενόψει της επικείμενης θερινής περιόδου 2022.
 • Είχε συνάντηση εργασίας με την Διευθύντρια του 17ου Νηπιαγωγείου Δράμας κα. Σωτηρία Κυδά και την Νηπιαγωγό του σχολείου - υπεύθυνη επικοινωνίας του προγράμματος κα. Γεωργία Κάντζα, σχετικά με το επικείμενο πρόγραμμα Erasmus Σύμπραξης Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου το ως άνω Νηπιαγωγείο θα υποδεχθεί εταίρους-εκπαιδευτικούς από την Ρουμανία, την Πορτογαλία και την Τουρκία, στις 23-26 Μαΐου.
 • Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου : Επέβλεψε εργασίες και τεχνικές παρεμβάσεις αναμόρφωσης του χώρου του παρκινγκ όπισθεν του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, το οποίο χρησιμοποιείται από το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, που εκτελέστηκαν από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας.
 • Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου : Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, με τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, μαζί με τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας κ. Θεόδωρο Σιδηρόπουλο και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Δράμας κ. Ιωάννη Κιοσσέ, για τη δρομολόγηση σημαντικών τεχνικών έργων.
 • Επέβλεψε τις εργασίες καθαρισμού πρασίνου και δένδρων πέριξ του Στρατοπέδου «Φωστηρίδη», οι οποίες εκτελέστηκαν από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας.
 • Eίχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με τον κ. Αναστάσιο Κορακάκη, Ομοσπονδιακό προπονητή της Σκοποβολής, τον άνθρωπο πίσω από τις επιτυχίες της ελληνικής σκοποβολής την τελευταία 10ετία, για θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος. Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον προπονητή για τη διάκριση της Άννας Κορακάκη και του Διονύση Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής του Ρίο της Βραζιλίας.
 • Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη, έγινε απολύμανση όλων των χώρων όλων των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Διοικητήριο Δράμας, στο πλαίσιο των υγειονομικών μέτρων περιορισμού της διάδοσης του νέου κορωνοϊού.
 • Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου : Ημέρα απόλυτου πένθους για όλη την Χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας, ημέρα που κορυφώνεται το Θείο Δράμα των Παθών του Χριστού και γίνεται η σταύρωσή του, συμμετείχε στην ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου Θρήνου στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου και παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου.
 • Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου : Συμμετείχε στις 15 ες Περιφερειακές Αυγομαχίες Μικρών και Μεγάλων στο Μαυρόβατο Δράμας, που διοργάνωσαν ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροβάτου "ΤΟ ΚΑΡΣ", η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, ο Δήμος Δράμας και η Κοινότητα Μαυροβάτου, όπου ακολούθησε Ποντιακό Γλέντι.

 

 

Διαβάστηκε 324 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή