Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ ! Τα προβλήματα δεν λύνονται από το γραφείο !

foto180220221 foto180220222
foto180220223 foto180220224

 

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, κατά τις πρωινές ώρες, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, πραγματοποίησε πολύωρη επιτόπια αυτοψία και καταγραφή προβλημάτων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και εκπροσώπους της εταιρείας του αναδόχου.

Αναλυτικότερα, επισκέφθηκε, με το ειδικό ερπυστριοφόρο Ρατράκ, τον διθέσιο αναβατήρα σε υψόμετρο 2.100 μέτρα και τον περιβόητο αναβατήρα «Παππού», για τους οποίους υπογράφηκε πριν λίγες μέρες σύμβαση αξίας 725.000 Ευρώ από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο, που προβλέπει μετά από δώδεκα χρόνια τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό τους.

Μια κίνηση της Περιφερειακής μας Αρχής που σε συνδυασμό με άλλες ενέργειες που γίνονται παράλληλα, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σωστή επανεκκίνηση του Χιονοδρομικού μας Κέντρου, θέτοντας τις βάσεις για διπλάσιο πεδίο χιονοδρομίας τη νέα χρονιά.

Ο κ. Παπαεμμανουήλ επισκέφθηκε, επιπρόσθετα, τις πίστες «Μέστα», «Καρτάλκα», «Χιονότρυπα», τα δύο baby lift καθώς και τις εγκαταστάσεις του Καταφυγίου, του γκαράζ των βαρέων οχημάτων, του ιατρείου και όλων των υπολοίπων κτισμάτων που βρίσκονται στο βουνό.

Κατά την επίσκεψη, σχεδιάστηκαν και οργανώθηκαν από την Αντιπεριφέρεια Δράμας δύο πολύ σημαντικές δράσεις μέσα στο Μάρτιο που θα ανακοινωθούν δημόσια τις επόμενες μέρες.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Φαλακρό, ο Αντιπεριφερειάρχης, μαζί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, συναντήθηκαν με τον Διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών Ρεντίνας, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Αλεξάκη και τον Διοικητή της Ε' Μοίρας Καταδρομών Δράμας, Αντισυνταγματάρχη Ηρακλή Κοσκερίδη. Οι μονάδες αυτές πραγματοποίησαν, τις ημέρες αυτές, μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αντιπεριφέρειας, την άσκηση της χειμερινής τους διαβίωσης στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του και αυτοψίας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ ανέφερε ότι: «Βασική μας αρχή είναι ότι τα προβλήματα δεν λύνονται στα γραφεία, αλλά με επιτόπιες αυτοψίες και διερεύνηση-καταγραφή-πρακτική αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν».

Διαβάστηκε 501 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή