Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Δράμας

Προγραμμα εορτασμου της ημερας των Ενοπλων Δυναμεων στην περιφερειακη ενοτητα Δραμας/Περιφερεια ανατολικης Μακεδονιας και Θρακης

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας/Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Γενικός σημαιοστολισμός των Δημόσιων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., από την ογδόη πρωινή ώρα έως και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2021.
  • Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, καθώς και των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2021.

 

Ώρα 10:30 π.μ. Τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Δράμας κ.κ. Παύλου.

Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας.

Ώρα 11:30 π.μ. Μετάβαση στο Άγαλμα της Ελευθερίας, στον Δημοτικό Κήπο Δράμας :

- Έναρξη τελετής

- Επιμνημόσυνη δέηση

- Κατάθεση στεφάνων

- Τήρηση σιγής ενός λεπτού στη μνήμη των πεσόντων κατά

   την εκτέλεση του καθήκοντος

- Εθνικός Ύμνος

- Λήξη τελετής

          Λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Διαβάστηκε 425 φορές
Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

Τελευταία άρθρα από τον/την Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

FaLang translation system by Faboba