Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Μηνυμα του αντιπεριφερειαρχη Δράμας κ.Γεωργιου Παπαδοπουλου για την εναρξη της νεας σχολικης χρονιας

foto130920211

 

Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς 2021-2022 και του καθιερωμένου Αγιασμού των σχολικών μονάδων του Νομού Δράμας, εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις μαθήτριες, του μαθητές, καλή αρχή, καλή φοίτηση, με κάθε επιτυχία.

                Καλή σχολική χρονιά επίσης και για τους εκπαιδευτικούς μας, στους οποίους η πολιτεία εμπιστεύεται το δύσκολο έργο της εκμάθησης των γραμμάτων και των επιστημών στα παιδιά μας, στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.

                Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας και νέου ξεκινήματος, με νέες προκλήσεις και ευκαιρίες.

            Και η φετινή χρονιά θα είναι ένα σχολικό έτος με την δυσκολία της αντιμετώπισης της πανδημίας και της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης. Όμως, αυτή τη χρονιά, με όπλα μας τον εμβολιασμό, αλλά και τους τακτικούς ελέγχους και όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, επιδίωξη όλων είναι η δια ζώσης λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας και η σταδιακή αποκατάσταση της σχολικής κανονικότητας.             

            Εμείς ως Περιφερειακή Αρχή/Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, διά της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας και της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, που είναι καθ' ύλην αρμόδιες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θα συνδράμουμε με κάθε δυνατό τρόπο και με όλα τα μέσα, αναφορικά με το σκέλος της υγειονομικής προστασίας, στην απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία της εκπαίδευσης. Στόχος όλων είναι το σχολείο να λειτουργεί κανονικά και με υγειονομική ασφάλεια.

            Εύχομαι καλή νέα αρχή, καλή πρόοδο !  

 

 

Διαβάστηκε 35 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή