Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Δράμας

Συλλογή ζωοτροφών για τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Πελοποννήσου από την Αντιπεριφέρεια Δράμας-Ευχαριστήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιου Παπαδόπουλου

foto190820211 foto190820212

 

 

Σε συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιου Παπαδόπουλου με τον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ.Χρήστο Μέτιο, η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας διά των αρμόδιων υπηρεσιών της, δείχνοντας την αλληλεγγύη σε αυτούς που δοκιμάζονται και στηρίζοντας την πανεθνική προσπάθεια ενίσχυσης των κτηνοτρόφων, προχώρησε, τις προηγούμενες ημέρες, σε συλλογή ζωοτροφών (τριφύλλι, βίκος, άχυρο) για τις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου.

            Μετά την συλλογή των ζωοτροφών και την αποστολή τους στους πληγέντες, ο κ.Παπαδόπουλος δήλωσε : «Ευχαριστώ από καρδιάς τους γεωργούς-κτηνοτρόφους-επιχειρηματίες του Νομού Δράμας για την προσφορά και την αφιλοκερδή συνεισφορά τους σε ζωοτροφές. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η αλληλεγγύη, από όποια πλευρά και αν προέρχεται, αποτελεί πρωταρχικό καθήκον και μία πράξη κοινωνικής ευθύνης. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια επιπλέον ενίσχυσης των πυρόπληκτων, αν παραστεί ανάγκη».

Διαβάστηκε 575 φορές
Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

Τελευταία άρθρα από τον/την Τμήμα Πληροφορικής Δράμας aantoniadis

FaLang translation system by Faboba