Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συντήρηση αγαλμάτων και συντριβανιών δικαιοδοσίας της Π.Ε. Δράμας, μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιου Παπαδόπουλου

Τις ημέρες αυτές, η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας δια της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεωργίου Παπαδόπουλου, προχωράει στη συντήρηση 56 αγαλμάτων της δικαιοδοσίας της Π.Ε. Δράμας (καθαρισμός από μπογιές-βρωμιές, συγκόλληση αποκολλημένων μαρμάρων, τρίψιμο-γυάλισμα αδιαβροχοποίηση). Επίσης, προβλέφθηκε η συντήρηση 5 συντριβανιών στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου και όλων των μαρμάρινων επιφανειών γύρω από αυτά (αντικατάσταση σπασμένων μαρμάρων, συγκόλληση αποκολλημένων μαρμάρων, καθαρισμός από μπογιές-βρωμιές, τρίψιμο-γυάλισμα μαρμάρων, στεγανοποίηση μαρμάρων), ενώ στο τέλος θα εμποτιστούν τα μάρμαρα με κατάλληλο υλικό, έτσι ώστε να μην απορροφούν πιθανά graffiti και λερωθούν.

       Μετά τον καθαρισμό θα επακολουθήσει το έργο για την επαναλειτουργία όλων των συντριβανιών σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά από δέκα και πλέον χρόνια, ενώ θα γίνει η προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών που χρειάζονται για αυτό.

       Σχετικά, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Γεώργιος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι : «Με τη συντήρηση των αγαλμάτων και των συντριβανιών δικαιοδοσίας της Π.Ε. Δράμας, προχωράμε σε μία σημαντική αισθητική παρέμβαση για την πόλη μας, η οποία θα αναδείξει αυτά τα σημεία καλλιτεχνικής δημιουργίας και πολιτιστικού ενδιαφέροντος και θα βελτιώσει το αστικό περιβάλλον» !

                        ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

                                                                                    ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ

                                                                                    κ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστηκε 366 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή