Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Εκτέλεση έργου «Συντήρηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Δράμας έτους 2020». Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή των πολιτών για τυχόν προβλήματα κατά τη διάρκεια των εργασιών

Τις ημέρες αυτές, μετά από δημοπράτησή του και ανάδειξη αναδόχου, εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα χρόνο, το έργο με τίτλο «Συντήρηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Δράμα έτους 2020», προϋπολογισμού μελέτης 240.000,00 Ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

       Το αντικείμενο του έργου αφορά τη συντήρηση των Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, του Ηλεκτροφωτισμού και των φωτεινών σηματοδοτών, συμπεριλαμβανομένων των κόμβων, του Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου της Π.Ε. Δράμας, των οποίων η κατάσταση εδώ και χρόνια δεν ήταν καλή, λόγω φυσικής φθοράς, κλοπών, πυρκαγιάς, οδικών ατυχημάτων και λοπών καταστροφών.

       Σκοπός του έργου είναι να επιτευχθεί άρση της επικινδυνότητας στο εν λόγω οδικό δίκτυο και αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας.   

       Από την αρχή υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου έχουν ήδη πραγματοποιηθεί : η επέκταση του ηλεκτροφωτισμού στη διασταύρωση Βώλακα-Φαλακρού με εγκατάσταση τεσσάρων νέων ιστών οδοφωτισμού, η συντήρηση και άρση βλαβών στον κόμβο SOFTEX και η εγκατάσταση δώδεκα ιστών οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Δράμας-Αμφίπολης, στον Τοπική Κοινότητα Μαυρολεύκης.

       Κατά τη διάρκεια των εργασιών και παρεμβάσεων που συνεχώς πραγματοποιούνται για την εκτέλεση του ανωτέρω έργου, ενδέχεται να παρουσιάζονται διακοπές λειτουργίας στον ηλεκτροφωτισμό και τους φωτεινούς σηματοδότες και για αυτό, παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή των πολιτών και των διερχόμενων οδηγών για τυχόν προβλήματα που πιθανόν θα δημιουργηθούν.

Διαβάστηκε 379 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή