Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Προσφορά από την Αντιπεριφέρεια Δράμας Rapid Test-αντιγόνου προς Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία του Ν.Δράμας.

Από τον Ιανουάριο και μέχρι σήμερα, η Αντιπεριφέρεια Δράμας, μετά από προσωπική πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιου Παπαδόπουλου και δια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων για την αποφυγή ή τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού (COVID - 19), προχώρησε στη διάθεση δωρεάν αριθμού 880 Rapid Test-Αντιγόνου σε Αθλητικές Ενώσεις, Ομίλους, Σωματεία σε όλο το Νομό Δράμας, που δεν βρίσκονταν σε αναστολή λειτουργίας κατά τη διάρκεια των έκτακτων μέτρων.

                   Με την προσφορά αυτή, τα παραπάνω αυτά αθλητικά σωματεία είχαν τη δυνατότητα, το διάστημα αυτό, να διεξάγουν τις απαραίτητες προπονήσεις και να συμμετάσχουν σε αγώνες, με υγειονομική ασφάλεια και όπως όριζαν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

       Η Αντιπεριφέρεια Δράμας θα συνεχίσει την προσπάθεια παροχής υλικοτεχνικής υγειονομικής στήριξης σε όποια επαγγελματική-κοινωνική ομάδα χρήζει ανάγκης, προκειμένου όλοι μαζί, με κοινή προσπάθεια, να επιτύχουμε την πρόληψη και την προστασία από το νέο κορωνοϊό και τον έλεγχο και την αντιμετώπιση της πανδημίας.                   

Διαβάστηκε 551 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή