Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιου Παπαδόπουλου σε συζήτηση-τηλεδιάσκεψη για τη λειτουργία των Χιονοδρομικών Κέντρων με την Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, κα Βίκυ Λοΐζου

foto041120201

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Γεώργιος Παπαδόπουλος, ως νόμιμος εκπρόσωπος του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού, μαζί με τον αρμόδιο μηχανικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας, κ.Δημήτριο Κυριαζίδη, συμμετείχαν σε συζήτηση-τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, κα Βίκυ Λοΐζου, ενόψει της προσεχούς χειμερινής περιόδου για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων.

            Στη συζήτηση συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Τουρισμού και εκπρόσωποι από όλα τα Χιονοδρομικά Κέντρα της χώρας.

            Εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας δηλώθηκε η πλήρης  ετοιμότητα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ./Π.Ε. Δράμας για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού.

            Όπως επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης, σήμερα συνάθφηκε  η σύμβαση λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου, για τις χιονοδρομικές περιόδους 2020-2021 και 2021-2022, για πρώτη φορά για δύο συνεχόμενες χιονοδρομικές περιόδους και προγενέστερα από κάθε άλλη φορά. Ταυτόχρονα, έχουν ήδη συναφθεί οι συμβάσεις εκμίσθωσης των καφέ-αναψυκτηρίων  "Ανεμοσούρι" και Χιονότρυπα" για το ίδιο χρονικό διάστημα.

           

Διαβάστηκε 461 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή