Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Εκτέλεση έργου "Βελτίωση - Ασφαλτόστρωση της οδού από διασταύρωση της Ε.Ο. Προσοτσάνης-Μικρόπολης προς Γραμμένη"

foto040920201 foto040920202
foto040920203  

 

Τις ημέρες αυτές εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα, το έργο με τίτλο "Βελτίωση - Ασφαλτόστρωση της οδού από διασταύρωση της Ε.Ο. Προσοτσάνης-Μικρόπολης προς Γραμμένη", προϋπολογισμού 150.000,00 Ευρώ.

       Το ως άνω έργο κρίθηκε αναγκαίο καθώς αποσκοπεί στη επούλωση φθορών στο υπάρχον οδόστρωμα, το οποίο λόγω της παλαιότητας έχει υποστεί φθορές, με άμεσο κίνδυνο στην ασφάλεια των διερχομένων αυτοκινήτων.

       Οι εργασίες βελτίωσης περιλαμβάνουν την κατασκευή στρώσης κυκλοφορίας με διάστρωση ισοπεδωτικής στρώσης όπου απαιτείται, καθώς και τη διαγράμμιση όλου του μήκους.

       Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

                   Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Γεώργιος Παπαδόπουλος, κατά την επίβλεψη των εκτελεσθέντων εργασιών, δήλωσε ότι : "Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον πρώην Περιφερειακό Σύμβουλο και Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών της Περιφέρειάς μας κ.Χρήστο Λιθηρόπουλο, για την πρωτοβουλία και τη συμβολή του στη δρομολόγηση του ως άνω έργου".

Διαβάστηκε 479 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή