Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Δράμας

Εργασίες καθαρισμού στρατοπέδου Ανδρικάκη. Με βούληση και διεκδίκηση, πετυχαίνουμε άμεσα αποτελέσματα !

foto140720201 foto140720202
foto140720203 foto140720204

Το στρατόπεδο Ανδρικάκη, το οποίο διαχειρίζεται η Κτηματική Υπηρεσία Δράμας και που είναι εντός αστικού ιστού της πόλης, με κατοικίες περιμετρικά αυτού, βρίσκεται σε χρόνια εγκατάλειψη, ενώ παρουσιάζει και έντονη αυτοφυή βλάστηση.

                    Επειδή κατά την θερινή περίοδο υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιών και για την αποτροπή αυτού του κινδύνου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Γεώργιος Παπαδόπουλος με το αριθ.πρωτ.256/11-05-2020 έγγραφό του αιτήθηκε στην μονάδα Τεχνικών Υπηρεσιών της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, που είναι η αρμόδια για αυτό υπηρεσία, να δοθεί η σχετική άδεια προκειμένου να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού.

                    Η ως άνω υπηρεσία με το αριθ.πρωτ.6519/3-07-2020 έγγραφό της, διατύπωσε την συναίνεσή της στην πραγματοποίηση των απαραίτητων εργασιών καθαρισμού για την αποτροπή πρόκλησης πυρκαγιάς σε αυτό.

                    Κατόπιν τούτου,  η Αντιπεριφέρεια Δράμας δια των Τεχνικών της Υπηρεσιών, προχώρησε σε εργασίες καθαρισμού περιμετρικά στο εσωτερικό του στρατοπέδου, από ξυλώδη και άλλα αντικείμενα∙ εργασίες απαραίτητες για την πρόληψη και την προστασία από τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς.

                    Με ισχυρή βούληση, διεκδίκηση, μεθοδικότητα και τις κατάλληλες ενέργειες, πετυχαίνουμε άμεσα αποτελέσματα !

                                Γνώμονάς μας ένα φιλικό προς τον πολίτη και το περιβάλλον αστικό σύστημα, τέτοιο που ταυτόχρονα προστατεύεται από τον κίνδυνο πυρκαγιών.

Διαβάστηκε 498 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή